Beskrivning av presenttipset

Morgonrock med brodyr - Personlig & mysig present
Skön present till henne - Presenttips flickvän, mamma, syster

Mysig & personlig badrock

Present för morgon, middag och kväll. Ja en morgonrock kan givetvis bäras när det än behagas. Dessa underbara varianter är gjorda i bomullsfrotté och beställs med eget namn. Antalet tecken varier från 12-18 bokstäver och likt bilden visar finns det många olika färger att välja bland. Underbar present till alla som älskar att mysa ofta och länge. Det är lätt att den gamla morgonrocken får stå åt sidan när en personlig sådan kommer i ens ägo.

Presenttips som gjort för;

40 & 50 års present: Vid speciella födelsedagar så gör sig unika födelsedagspresenter mycket bra. Låt mannen eller kvinnan som fyller 50 år kunna njuta av dagarna som kommer i sin helt egna morgonrock.

Present till mamma: Mor kommer säkert bli glatt överraskad av att äntligen få varva ner dagen i en mysig badrock. Eftersom storleken inte behöver passa till hundra procent är det lätt att välja rätt present till henne.

Julklappar: Som bekant så inträffar julafton precis när vintern börjar kännas. Många kalla dagar att vänta med andra ord och det är inget snack om att denna present kommer värma oerhört skönt!

Skaffa presenten