Morgonrock med namn
Bästa morgonrocken med namn - Hitta badrock där namnet blir broderat

Mysig & personlig badrock – Med broderat namn

Present för morgon, middag och kväll. Ja en morgonrock med namn kan givetvis bäras när det än behagas. Dessa underbara varianter är gjorda i bomullsfrotté och beställs med eget namn. Antalet tecken varier från 12-18 bokstäver och likt bilden visar finns det många olika färger att välja bland. Underbar present till alla som älskar att mysa ofta och länge. Det är lätt att den gamla morgonrocken får stå åt sidan när en personlig sådan kommer i ens ägo.

Morgonrock med namn är bra som;

40 & 50 års present: Vid speciella födelsedagar så gör sig unika födelsedagspresenter mycket bra. Låt mannen eller kvinnan som fyller 50 år kunna njuta av dagarna som kommer i sin helt egna morgonrock.

Present till mamma: Mor kommer säkert bli glatt överraskad av att äntligen få varva ner dagen i en mysig badrock. Eftersom storleken inte behöver passa till hundra procent är det lätt att välja rätt present till henne.

Julklappar: Som bekant så inträffar julafton precis när vintern börjar kännas. Många kalla dagar att vänta med andra ord och det är inget snack om att denna present kommer värma oerhört skönt!

Morgonrock med namn – Skönaste personliga presenten

Om du vill ge bort en riktigt skön julklapp, födelsedagspresent eller vilket än tillfälle som din gåva ska vara till så är en morgonrock med namn utmärkt! Just namnet som blir broderat är det som förvandlar morgonrocken till en helt vanlig, aningen tråkig, morgonrock till plagget som kommer bäras med stolthet. Allt som är personifierat finns endast i en upplaga. Därför blir morgonrock med namn att kännas så mycket bättre att mysa runt i, såväl på morgonen som på kvällen.

Badrock med namn är en av de populäraste julklapparna. Säg den som inte skulle vilja få mjuka julklappar på julafton. Vet du att en morgonrock står på önskelistan över julklappar i år? Välj en morgonrock med namn! Fundera om du vill att riktiga namnet ska bli broderat eller något helt annat. Kanske kan favoritlaget i ishockey eller smeknamnet bara du använder vara aktuellt? Om det handlar om julklapp så se till att skaffa morgonrock med namn i god tid eftersom det är en oerhört eftertraktad produkt som väldigt många kommer beställa samtidigt när det vankas jul.

Är badrock men namn en present till flickvän eller pojkvän? Passa på att skaffa två badrockar så ni har en varsin. Att ha matchande badrockar kommer säkert göra era mysiga stunder ännu mysigare, och framförallt personligare.

Vem ger du bort en morgonrock med namn till den här gången?

Handla badrock med namn – Bästa butikerna just nu

Nedan ser du butikstips på vart de bästa morgonrockarna med namn finns, enligt presentguiden. Snabba leveranser och noggrannhet när det kommer till att brodera gör e-handlarna till riktigt bra inköpsställen för att få en elegant morgonrock med namn. Kolla med fördel in flera återförsäljare av personliga badrockar med namn för att hitta billiga pris. Har du tur så kanske det erbjuds rea på badrock med namn precis nu.

Vart handlar du badrock med namn ifrån?