Beskrivning av presenttipset

Snusdosor - Presenter till snusare
Snusdosa med gravyr - Personliga presenter till snusare

Present till snusare

Ska det snusas så låt honom eller henne göra det med stil. Med personlig stil det vill säga. Snygga presenter som blir graverade med ditt val av ord. Som syntes finns det många olika grunddesigner att välja på. Annorlunda och lyxig present för 300 kr kommer garanterat göra snusaren mycket glad. Önskar du vara väldigt snäll så skaffar du även en dosa favoritsnus och fyller upp din personliga present med.

Se gärna presentguidens stora guide för att hitta snusdosa med gravyr.

Unik snusdosa passar att ge som;

Födelsedagspresent: Har åldern för att köpa snus precis fyllts så kommer en egen snusdosa vara presenten som gör att det hela känns lite mer korrekt än tidigare. Och vem vet, nu när det är tillåtet att snusa så kanske det inte är lika kul? Säkert en vanlig 18 års present till killen.

Studentpresent: Att ta studenten brukar innebära en hel del festande, och snusande. Låt studenten få sin speciella student-dosa som kan bli ett kärt minne från dagen när han eller hon tog ett stort steg in i vuxenvärlden.

Present till pappa eller pojkvän: Letar du efter billiga presenter till fadern eller kärleken som älskar snus? Då är detta presenttips en given vinnare som både är personlig, billig och omtyckt på en och samma gång.

Skaffa presenten – getpersonal

Flera snusdosor med gravyr

Skaffa presenten – medgravyr