Blompress- Presenttips

Present till blomfantasten

Blommor är vackra att kolla på så skulle det inte vara praktiskt att kunna visa upp blommorna en längre tid? Som ett slags konstverk så att säga, i sitt egna hem. Då har presentguiden goda nyheter, nu är det möjligt med en blompress! Ängsfälla har denna exklusiva ram som består av tre stora skivor akrylglas. Arrangemanget ställs på två fötter och kommer garanterat dra blickarna till sig!

Gåvan ger du till henne eller honom som fullständigt älskar blommor. Fundera om det är idé att ge Ängsfälla precis som den är eller om du även fixar iordning den första uppsättningar med blommor.

Blompress Ängsfälla är bra som;

Bröllopspresent – Skippa de traditionella bröllopsblommorna och lägg in några vackra blommor i denna annorlunda bröllopspresent istället.

Present till mamma – Står blommor högt i kurs hos mor? Då kommer hon bli imponerad av att du hittat en sådan träffsäker present till henne!

50 års present – Födelsedagspresenter runt 2000 kronor får anses som extra fina och passar därför bra att ge till personen som fyller jämnt. Blompressen gör sig lika bra till 30, 40, 50, 60 eller 70 åring.