Appstyrd fotoram - Lyxiga presenter

Skicka foton till trådlösa Frameo

Fotoram som har plast med över 1000 bilder (beroende på kvalité såklart) och som kommer bli en utmärkt present. Att dela foton med sina nära och kära är ett fint sätt att visa upp härliga ögonblick från livet. Fotramen, med namn Frameo, anvvänder WiFi för att koppla upp sig mot hemmanätverket. Ägaren har givetvis full kontroll på vilka som ska få skicka foton till ramen, och kan således och radera foton efter behag. Cool, lyxig om omtyckt present som överraskar på ett väldigt positivt sätt!

Appstyrd fotoram är bra som;

Present till mamma – Har du flyttat hemifrån och inte kan träffa lika ofta som du skulle vilja önska? Hon kommer garanterat gilla att du delar med dig av bilder från livet som pågår.

Bröllopspresent – Prisnivån runt 1000 kronor tycker vi känns lagom för en fin bröllopspresent. Kanske kan brudparet genast bjuda in gästerna för att dela sin bästa foton från bröllopet?

Inflyttningspresent – Går flytten till den första egna lägenheten? Det är såklart ett stort steg i livet som kan kännas läskigt för många. Att alltid ha närhet till sin föräldrar och barndomsvänner kommer göra det så mycket enklare att bo själv i lägenheten.

Se även Denver digital fotoram