Love Bead - Romantisk smycke till flickvän fru

Kärleksfull böna till henne

Kärleksböna är den direkta översättning av Love Bead. Smyckena finns som exempelvis halsband, armband, ringar och örhängen. Låt gåvan representera er ständigt växande kärlek och överraska flickvännen med ett stilrent smycke som faktiskt blir använt. Smycken kan känns svårt men dessa är så pass diskreta att de flesta tjejerna kommer älska bönan.

Känner du för att skämma bort henne rejält så finns några varianter i guld. Prislappen för guldhalsbandet hamnar på strax över 10 000 kronor, men det utlovas rejäl avundsjuka bland din älsklings vänner.

Love Bead smycken är bra som;

Alla hjärtans dag smycke – Du som inte vet vad du ska köpa för present till flickvännen på alla hjärtans dag fann förmodligen en av de bästa presenterna i detta nu!

Förlovningspresent – Visst kan förlovningen representera början på er resa och då känns bönan utmärkt med tanken om en starkare kärlek och hopp på ljus framtid.

Födelsedagspresent till flickvän – Fyller hon år eller firar ni årsdag så kommer garanterat romantiska smycken slå väldigt högt.