Beskrivning av presenttipset

Spelet älskling - Romantisk present för lugn hemmakväll

Bra frågespel till älsklingen

Ska man dela på noten eller ska killen betala? Vad sa dina föräldrar om mig första gången de träffande mig? Det är två av totalt 300 intressanta frågor som spelet består av. Lättsamt och lärorikt oavsett om ni varit tillsammans ett par veckor eller flera år. Det finns alltid mer att kunna när det kommer till att känna ens pojkvän eller flickvän.

Av personliga erfarenheter vet vi att det här spelet är superbra! Rekommenderas varmt till alla par som inte provat slå sig ner och spela ett kärleksfullt frågespel.

Älskling är utmärkt att ge som:

Alla hjärtans dag present: En dag ni säkert vill spendera bara ni två. Och vad passar då bättre än att krypa upp i soffan med något gott och ställe lättsamma med väsentliga frågor till varandra? Ni kommer inte bli besvikna.

Present till flickvän: Överraska henne med spelet som kan vara en del av att du även lagar middag och bjuder på en ostbricka eller liknande i tv-soffan.

Bröllopspresent: Låt brudparet känna varandra ännu bättre genom att spela frågespelet. Presenten gör sig utmärkt tillsammans med en flaska exklusivt vin eller champagne för att förgylla speltillfället ännu mera. Annorlunda bröllopspresent som paret kommer gilla väldigt mycket.

Vart finns bästa priset idag? Jämför butikerna!

Skaffa spelet – partykungen
Skaffa spelet – bluebox
Skaffa spelet – Estore
Skaffa spelet – coolstuff