Prova choklad - Present till chokladälskare

Present till chokladfantasten

Visst är det många av oss som älskar choklad? Att ge bort choklad i present kommer garanterat bli en succé till personen som gillar choklad lite extra. Här ser vi fram emot en fantastisk och fascinerande 1,5 timme av både smakning och läran om choklad. Notera att chokladprovning är tillgängligt i en stad nära er. Stockholm, Göteborg och Uppsala är tre exempel på städer där just denna upplevelse present är tillgänglig. Totalt går upplevelsen att göra i 14 olika orter.

Ge chokladprovning vid dessa tillfällen;

Mors dag & fars dag present: Eftersom priset på presenten är 400 kr så känns den given som mors dag eller fars dag present. Skicka iväg dina föräldrar på en smakrik upplevelse.

Sista minuten present: Upplevelser är något som behöver planeras in. Det vanligaste att den lyckliga personen som får din present själv får bestämma när den ska utnyttjas. Själva värdebeviset levereras dock på ett ögonblick till mejlen. Skriv koden på ett fint födelsedagskort eller vilket än tillfället är.

Present till paret: Det kan vara tråkigt att få upplevelse presenten själv. Därför är det en god idé att klicka i två bevis så till exempel paret kan upplevelse tillsammans.