Unik present full av minnen

Det finns så många plus med fotoböcker där minnen, personlighet och billigt pris är tre faktorer. En negativ aspekt med denna fotopresent är dock att det tar lång tid att skapa en vacker, och genomtänkt, fotobok. Känner du att tiden finns så kan Presentguiden i det närmaste lova att det kommer bli gåvan som inte glömms bort i första taget.

Fotoböcker kan fyllas med en mängd olika bilder som visar personens resor, erfarenheter och speciella ögonblick. Det kan vara allt från en bok som visar dina barns första år till en bok som dokumenterar det senaste äventyr på en exotisk plats. Fotoböcker kan också skapas för speciella tillfällen som bröllop, födelsedagar eller studenten. Genom att lägga till personliga texter, anekdoter och citat kan fotoboken bli ännu mer unik och minnesvärd.

Fotobok är bra som;

Födelsedagspresent – Fyller personen jämna år så gör sig en fotobok extra bra som present. Speciellt tillfällen såsom 50, 60 eller 70 år ska såklart sammanfattas i både bilder och text. Ett tips är att börja i god tid så du inte behöver stressa ihop fotoboken.

Bröllopspresent – Använd dina bästa bilder på brudparet som har tagits genom åren och sätt ihop dem alla i en välkomponerad fotobok. Garanterat en känslosam bröllopspresent som kommer bli en av deras bästa gåvor på bröllopet.

Romantisk kärleksgåva – En fotobok är förmodligen den optimala kärleksgåvan som du kan ge till din pojkvän eller flickvän. Sammanfatta er senaste resa, år eller hela eran tid tillsammans. En klassisk present till kille eller tjej helt enkelt.

Du vet väl att Presentguiden.se är experter på fotopresenter va? Vi har lagt ner väldigt många veckor för att sammanställa Sveriges mest kompletta guide med tips på presenter där du väljer eget foto. Spana gärna in sidan för att få upp ögonen för vilka fotopresenter som är bäst just nu.