Uppblåsbar bäddsoffa - Presenttips

Present som ger flera sittplatser

Är det brist på sittplatser eller behövs en extra sovplats? Svaret på problemen är en bra uppblåsbar bäddsoffa! Soffan mäter hela 2 meter på längden och pallar med belastning upp till 200 kg. Soffan kommer garanterat bli en mycket uppskattad present i alla hem där platsbristen att sova och sitta är begränsad.

OBS: Glöm inte att lägga till en pump till er bästa uppblåsbara bäddsoffa eftersom ingen luftpump ingår. Finns dock hos butiken som säljer soffan.

Uppblåsbar bäddsoffa är bra som;

Inflyttningspresent – Är det första gången du hälsar på i nya lägenheten och vet att du kommer få spendera en natt på golvet? Välj en inflyttningspresent som du kommer kunna nyttja! Förhoppningsvis kommer soffan göra så du, och andra gäster, kommer sova mycket bättre i nya lägenheten eller huset.

Present till barn – Det är smart av dig att ge barnen sådana presenter som behövs. Som en praktisk sova att blåsa upp när barnens kompisar kommer på besök.

Present till bästa vän – Om din vän är världens bästa kompis men brukar erbjuda dig dåliga alternativ på sovplats så är det hög tid du ändrar på det med en omtyckt present som du kommer ha mest nytta av.

Se även den billigare varianten som uppblåsbar bäddfåtölj