Filt till kontorsstol - Present & julklapp till kollega
Filt till kontorsstolen - Present till kontorsarbetare - Presenttips anställda
Kontorsfilt - Mysig present till flickvän - Presenttips

Present till frusen kollega

Att ge en filt som present till någon som jobbar på kontor är en utmärkt idé, av många anledningar. För det första är det ett väldigt praktiskt presentval som kan användas dagligen. För det andra så sitter kontorsarbetare ofta stilla vid skrivbordet under längre perioder. Då kommer en värmande kontorsfilt göra susen!

Filtar är ett mycket omtänksamt presentval som visar att du bryr dig om den personens välbefinnande. Att ha en filt till hands kan hjälpa till att minska stress och främja avslappning. Dessa två faktorer är extra viktiga för personer som arbetar på högintensiva och krävande arbetsplatser.

Eftersom dessa mjuka presenter är så populära så har Presentguiden.se storsatsat på att ge tips på bra filtar. En produkt som verkligen trendar för tillfället är filt hoodie som är en kombinerad filt och tröja. Kanske inte rätt present till kontoret, men ack så mysig att använda hemma!

Filt till kontorsstolen är bra som;

  • Födelsedagspresent till kvinna – Är kvinnan mitt i karriären och behöver en mjuk födelsedagspresent som värmer? Då träffar denna underbar filt in väldigt bra! Gåvan passar alla kontorsstolar så du kan vara lugn av att filten kommer bli välanvänd. Överraskade, lyxig och annorlunda present till henne (och honom) som arbetar framför datorn.
  • Julklapp till kollega – Jobbar ni på en kall arbetsplats så kommer din kollega smälta av att få en skön kontorsfilt. Utmärkt julklapp till kollega som varit guld värd under året som gott, och som du nu vill värma tillbaka. Innan du väljer ut årets bästa julklappar till dina arbetskamrater så se alla julklappstips som Presentguiden noggrant valt ut!
  • Mysig present till flickvän som jobbar på kontor – Allt som värmer är omtänksamt och det är klart du aldrig någonsin vill att din tjej ska frysa, inte sant? Därför tycker vi att alla flickvänner förtjänar sin helt egna kontorsfilt.