Silwy - Presenter med magneter - Presenttips glas

Present som håller glasen på plats

Att sätta ner sitt vinglas på berget eller i båten görs såklart på egen risk. Eftersom risken är stor att glaset välter så är det bäst att hålla i glaset! Nu är det dock möjligt att lugnt kunna sätta ifrån sig glaset, utan att det välter. Silwy glas har ett smart magnetsystem som kommer bli guld värt i sommar. Utmärkt gåva till husbils- och båtägare, för att endast nämna två exempel.

Silwy glas är bra som;

Födelsedagspresent – Säg den som inte vill ta en glas vin, whisky eller champagne utomhus på sin födelsedag. Klipp till på några glas och glöm inte flaskan med dryck. Lyxig present som gör sig extra bra till 40, 50, 60 eller 70 åringar.

Bröllopspresent – Har du skattat den där exklusiva flaskan med champagne eller vin redan men känner det är lite för snålt som bröllopsgåva till brudparet? Komplettera upp med ett par glas så det nygifta paret kan fira smekmånad, utan att spilla en enda droppe dryck.

Sommarpresent – Att plocka med en flaska god dryck med sig utomhus är såklart någon som är populärt på sommaren. Därför känns Silwy glas som en optimal sommarpresent till den som uppskattar livets goda.