Känslosam present till fyrbenta älsklingen

Ditt husdjur förtjänar det lilla extra, och vad kan vara bättre än en personligt designad filt? Oavsett om det är en katt eller hund, har vi den perfekta gåvan för att göra din fyrbenta vän eller en nybliven husdjursägare extra glad.

Den unika och personliga filten är alltså både för katter och hundar är inte bara en vacker accessoar, utan den är även tillverkad med tanke på komfort. Filten är gjord av 100% polyester, vilket garanterar en mjuk och behaglig känsla för din pälskling. Den mäter 90 cm x 70 cm, vilket är den perfekta storleken för att hålla ditt husdjur varmt och bekvämt.

Skapandeprocessen är enkel och rolig. Du börjar med att välja färgen.. allt från lugna blå och gröna toner till pulserande rosa, korall, ljuslila och gul. Efter det är det dags att göra filten riktigt personlig genom att ladda upp ditt favoritfoto och lägga till namnet på din fyrbenta vän.

Personlig filt till pälskling är bra som;

Julklapp till katt – Denna personliga filt är den ultimata julklappen till din katt. Inte bara ger den en varm och mysig plats för kisse att kura ihop sig på under kalla vinterdagar, men det unika fotot och namnet gör den till en speciell gåva som katten – och du – kommer att älska.

Present till hund – Varje hund förtjänar en egen plats där de kan vila och känna sig trygga. Denna personliga filt är inte bara otroligt mjuk och skön för din fyrbenta vän, men den bär även med sig kärleksfulla minnen tack vare det personliga fotot och namnet. En gåva som din hund kommer uppskatta efter en lång promenad!

Julklapp till hela familjen – En personlig filt som hedrar familjens fyrbenta medlem är en present som hela familjen kommer att värdera. Den tjänar inte bara som en bekväm plats för husdjuret, utan blir också en ständig påminnelse om den speciella plats husdjuret har i familjens hjärta. En gåva som binder samman och sprider glädje!