Vikbar drönare - Roliga presenter
Vikbar drönare - Presenter till barn & vuxna

Flygande present i litet format

Känner du någon som drömmer om att svepa genom luftrummet som en örn men är fast med båda fötterna på jorden? Här kommer den ultimata lösningen: en vikbar drönare med 4K och dubbel kamera! Ja, du hörde rätt, den är inte bara imponerande, den är också hopfällbar. Det är som att ha en Transformer som även kan filma dina äventyr.

Den här lilla skönheten är inte bara snygg att titta på, den levererar också. Med en 4K-kamera kan du fånga storslagna landskap och fantastiska vyer som om du var en riktig filmregissör. Har du någonsin undrat hur det skulle vara att se världen från en fågels perspektiv? Undra inte mer!

Men vänta, det blir bättre. Den här drönaren kommer med en dubbel kamera. Ja, två kameror! Det är som att ha två ögon i skyn som ser allt. Och du kan enkelt styra den med din smartphone. Tekniken har verkligen kommit en lång väg sedan de dagar då man använde fjärrkontroller som såg ut som de var tagna direkt från en 80-tals sci-fi-film.

Nu till det viktigaste: Varför är detta en bra present? Jo, för att det är en kombination av högteknologi och ren och skär kul. Det är som att ge bort en liten bit av framtiden, men på ett roligt sätt. Och vi på Presentguiden kan inte tänka oss en bättre gåva som kan göra både unga och gamla entusiastiska. Så varför inte lyfta julstämningen, eller vilken annan högtid det nu kan vara, till skyarna? Bokstavligt talat.

Vikbar drönare är passande att ge som;

Julklapp till julklappsspelet – Eftersom det är lätt att tycka om saker som flyger så tycker vi denna billig drönare gör sig utmärkt som julklapp till året julklappslek. Tänk dig minnen när mormor plötsligt är ägare av en cool drönare! Upptäck alla tips på klappar till julklappspelet för att upptäcka flera passande prylar, som håller sig på jorden.

Present till barn – Det är inte speciellt svårt att räkna ut att detta är ett presenttips som kommer slå högt i barnens ögonen. Exakt från vilken ålder tror du ert barn kan hantera en egen drönare?

Roliga presenter – Söker du efter roliga prylar att ge bort som present så är Presentguiden rätta stället att finna dessa gåvor på.