Spel present för hela familjen

Flying Puck spel är gåvan du ger till den tävlingsinriktade som älskar att sätta sig in i nya spel. Spelet går ut på att skjuta över sina puckar (sex stycken) till motståndaren planhalva innan din motspelare hinner få över sin puckar till dig.

Puckarna i flying puck spel skjuts iväg med hjälp av ett gummiband. Helt klart ett roligt tidsfördriv som säkert kommer bjuda på många underhållande matcher. Givetvis kan ni spela med färre puckar om speltiden önskas kortas en aning.

Flying puck spel är bra som;

Födelsedagspresent – Spel är alltid ett bra val av presenter till henne eller honom som fyller år. Just Flying Puck kan vara något att ge till barn så deras tålamod kan tränas upp på ett effektivt sätt. Flying puck spelet rekommenderas från 3 års ålder eftersom puckarna är så pass små.

Roliga presenter – Att välja gåvor som underhåller och skapar roliga stunder är alltid bra. Att ha ett nytt bordsspel att utmana varandra på kommer garanterat ge extra guldkant på dagen.

Julklappstips – Flying puck spel är som gjort att slå in som julklapp. Vintern är lång, och då passar det extra bra att stanna inomhus och spela spel!