Memory med egna foton - Fotopresenter

Present med 14 par av unika kort

Med totalt 28 kort så gäller det att vässa minnet och sitt fokus rejält. I vilket fall om man är sugen på vinst, och det är väl alltid målsättning? Roligt Memory som både barn och vuxna kommer älska att få som present.

Fotokort för Memory är klockrent som;

  • Presenter till barn – Förvandla varje spelstund till en minnesvärd och utmanande upplevelse med ett klassiskt Memory-spel, uppgraderat med totalt 28 unikt designade fotokort. Detta spel kräver skärpt uppmärksamhet och ett fint slipat minne, egenskaper som både barn och vuxna kan glädjas åt att utveckla och tävla om. Perfekt för alla som sätter högt värde på spelglädje och den där härliga känslan av triumf när man matchar ihop ett par. Detta Memory-spel är inte bara underhållande utan också en utmärkt present som främjar gemenskap och skratt.
  • Hitta fotopresenter på nätet – Är du ute efter en unik och kärleksfull present som inte spränger budgeten? Med en prislapp strax över 100 kr blir detta Memory-spel med fotokort en romantisk gest som kan anpassas till er relation. Det är en charmig och tankeväckande gåva som erbjuder mysiga stunder tillsammans, där ni kan testa ert minne och samtidigt njuta av varandras sällskap. Presentguiden.se har samlat alla fina fotopresenter på en stor guide, surfa gärna in dit för att få upp ögonen för andra alternativ av presenter där du valt egna foton.
  • Julklappar – Under julhelgen, då familj och vänner samlas och hemmet fylls av värme, är spel ett populärt tidsfördriv. Detta Memory-spel med fotokort blir en uppskattad julklapp som förenar generationer vid spelbordet. Det är en perfekt aktivitet för jullovet som inte bara underhåller utan också skapar gemensamma minnen och traditioner som varar år efter år.