Discgolfkorg - Presenter till frisbeekastare

Present till frisbeekastare

Att kasta frisbee i en korg med kedjor kallas discgolf. Sporten växer kraftigt och Sverige har en hel del bra dischgolfbanor som är helt gratis att spela på. Men varför inte ta matchen hem till gräsmattan? Med en portabel dischgolfkorg så kan ni ta reda på vem som är mest pricksäker. Många korgar är väldigt dyra men denna modell kostar ”endast” 1000 kronor, vilket är billigt när det kommer till korgar för discgolf.

Saknar diskar / frisbees? Ingen fara, butiken har även ett bra startset med tre olika diskar som passar bra till nybörjare. Kolla in presenttipset på nybörjarset med diskar >

Portabel discgolfkorg är bra som;

Present till barn – Alla sorts utomhusspel är bra presenter till pojkar och flickor. Att utmana sina kompisar på discgolf kommer säkert bli en populär syssla!

Roliga presenter – Spel är något ni kan samlas runt och när det är sommar och fint ute så kommer gräsmattan garanterat bli en roligare plats med en discgolfkorg.

Midsommarpresent – Klurar du på roliga lekar till midsommarafton? Sluta fundera och klipp till på korgen samt några diskar.