Gosedjur med namn - Present till bebis & nyfödd

Mjuk present med namn

Barn älskar gosedjur och som tur är finns det väldigt många söta gosedjur att välja bland. Att välj till personifiering gör att gosedjuret blir att kännas mer personligt, kort och gott. En kär följeslagare under livets första år som säkert kommer bli väldigt uppskattad.

Innan du bestämmer vilket gosedjur som är bäst så surfa in till vår stora guide på gosedjur med namn. Där får du även tips på vilka butiker som säljer personliga gosedjur och kan lätt upptäcka om det finns några extra bra erbjudanden på gosedjur just nu.

Supermjukt gosedjur med namn är bra;

Doppresent – Mjukisdjur till dopet är väldigt vanligt och här har du chansen att ge pojken eller flickan som ska bli döpt sitt första favoritgosedjur. Fundera om det är apa, mus eller elefant som kommer gå hem bäst som doppresent.

Present till bebis – Eftersom alla dessa mjukisdjur är väldigt mjuka och CE-certifierade så känns dom perfekt att ge som present till nyfödd. Ta med dig gosedjuret första gången du träffar det nya livet.

Julklappar – Surfar du runt efter bra julklappar att ge till väldigt små barn? Grattis, du hittade just ett finfint gosedjur med namn som kommer bli en kär julklapp.