Flipper Robotime EG01
Flipper byggsats robotime - Present som ger underhållning under lång tid - Presenttips

Flipper – Pinball Robotime EG01

Ta språnget in i en värld av nostalgisk glädje när du bygger din egen flipperspel. Med levande ljus och ljud samt noggranna detaljer så kommer detta 3D-flipperspel från Robotime att erbjuda timmar av engagerande lek, antingen solo eller i gott sällskap.

Förbered dig på att sväva tillbaka i tiden med Robotime-ROKR 3D Pinball Machine träpussel EG01! Den är designad efter gamla tiders älskade flipperspel, vilket ger en smak av 90-talets charm.

Detta 3D-flipperspel drar inspiration från akrobatik och magiska föreställningar. Bland innehållet ser vi bedårande små djur och musikaliska tennsoldater. Färgglada LED-lampor hjälper till att återskapa den visuella atmosfären, medan den lutande rektangulära plattformen ger ett intryck av djup.

Är du orolig över monteringen? Var inte det, byggsatsen är designat med plugg- och spårförband, vilket försäkrar en enkel och njutbar monteringsprocess.

Robotime Flipper byggsats är bra som;

Födelsedagspresent – Byggsatsen rekommenderas från 14 år men känner du killen eller tjejen som ska få födelsedagspresenten är redo för att bygga ihop ett eget flipper så känns gåvan utmärkt. Det blir en sån där present som aldrig någonsin kommer glömmas bort!

Julklappstips – Står julklappar som bjuder på en rejäl utmaning som varar flera timmar på önskelistan i år? Då har du precis hittat ett träffsäkert julklappstips. Kom ihåg att lägg din beställning i god tid.

Present till honom – Män blir aldrig för gamla för byggsatser. Därför känns Robotime Flipper som ett bra val att ge som present till pappa, pojkvän, bror eller son.