Bröllopspresent vin
Vinpaket med glas - Presenttips till vinfantaster

Ge bort vin på personlig vis

Att skänka bort en flaska vin har länge varit en klassiker när det gäller presenter, men varför nöja sig med det vanliga när du kan ge bort en upplevelse? Tänk dig att överraska med en flaska vars etikett berättar en historia, kanske den om din gemensamma resa, ett inuti skämt, eller bara en hjärtlig hälsning. Denna personliga vändning förvandlar en enkel gåva till ett minne som varar långt efter att den sista droppen har njutits.

Vinpresent med personifiering är extra bra som;

  • 40 års present: När någon närmar sig det storslagna 40-talet, varför inte fira med stil? En flaska fint vin med personligt meddelande och kanske till och med matchande graverade glas gör firandet oförglömligt.
  • Bröllopspresenter till par: Vad kan vara mer symboliskt för att fira kärlek än ett noggrant utvalt vinset, komplett med personlig etikett eller foto av brudparet? Detta är inte bara en present; det är en hyllning till deras union.
  • Mors dag present: Sitt ner, koppla av, och dela en meningsfull konversation över ett glas vin vars etikett påminner mamma om hur mycket hon betyder för dig. Kom ihåg att beställa i tid för att försäkra att denna speciella gåva anländer innan den stora dagen.

Varje sip av detta vin kommer att vara en påminnelse om det unika band ni delar, och varje gång flaskan visas fram blir det en samtalsstartare. Den personliga beröringen gör att din gåva sticker ut i mängden och blir en uppskattad skatt.