Personlig tavla med bild och låt - Present till partner

Personlig present till partner

Att par har sin alldeles egna låt är inte alls ovanligt, inte sant? Det kan vara en låt som ni lyssnade på när ni träffades eller som speleats vid ett speciellt tillfälle. En låt som representerar er, och eran kärlek så att säga. Därför skulle Presentguiden vilja tipsa om en unik gåva som gör sig utmärkt att ge till pojkvän eller flickvän, denna personliga musiktavla. Glöm inte att klippa till på en ram också så gåvan är redo att hänga upp på direkten.

Tavla med egen låt är bra som;

Födelsedagspresent – Oavsett om din älskling fyller 15 år eller 50 år så kommer garanterat ditt val av personlig födelsedagspresent falla väl in. Roligt, billigt och högst personligt, det kan knappast bli bättre!

Bröllopspresent – Söker du efter bra presenter till brudparet som kostar runt 500 kr så har du precis hittat ett påhittigt alternativ av bröllopspresent. Snacka om att sticka ut från mängden.

Present till pojkvän – Ge din kille en julklapp, alla hjärtans dag present eller romantisk kärleksgåva helt spontant som han aldrig någonsin kommer glömma bort.