Present som får fart på diskussionen

Letar du efter en present som stimulerar både intellektet och samtal? Då är ”Debattera Mera” spelet något att ha ögonen på. Detta spel ger en plattform för att uttrycka och utforska olika perspektiv på allt från filosofiska frågor till aktuella händelser. Spelet består av kort med utmanande ämnen och frågor som ger spelarna en chans att dyka djupt in i olika diskussioner. Detta gör det till en utmärkt isbrytare och en perfekt present för den diskussionsglade eller den som älskar att utforska komplexa ämnen.

Spelet erbjuder inte bara en god dos av intellektuell stimulans men är också en fantastisk möjlighet att lära känna dina vänner och familj på en djupare nivå. Oavsett om det är en vän, en partner eller en kollega som får detta spel i present, kommer det säkerligen att leda till spännande och lärorika diskussioner. Och vem vet, det kan till och med hjälpa till att lösa några av livets stora mysterier, eller åtminstone göra en kväll med vänner mer engagerande och minnesvärd.

Här på Presentguiden tror vi att ”Debattera Mera” är en av de mest meningsfulla och intellektuellt berikande presenterna man kan ge. Det är inte bara ett spel, det är en inbjudan till dialog och reflektion. Så om du letar efter en present som erbjuder mer än bara underhållning, då är detta spelet att satsa på. Det är en present som garanterat kommer att uppskattas av alla som älskar att tänka, fråga och debattera.

Innan du beslut om detta är det bästa sällskapsspelet eller ej så spana gärna in Presentguiden guide för att upptäcka intressanta sällskapsspel just nu.

Debattera mera sällskapsspel är bra som;

Julklappstips – Vill du ge bort en julklapp som sätter igång diskussionen runt julbordet och ger en djupare förståelse för varandra? ”Debattera Mera” är den perfekta presenten. Spelet lämpar sig för olika åldersgrupper och är ett utmärkt sätt att binda samman familjen genom tankeväckande samtal.

18 års present – Debattera mera är den perfekta gåvan för en 18-åring som står i början av sitt vuxenliv. Vid denna ålder börjar många unga vuxna att forma sina egna åsikter och ställningstaganden. Detta spel ger dem en utmärkt plattform för att utveckla sina argumentationsfärdigheter och utforska olika perspektiv på komplexa frågor.

Present till julklappsspelet – I julklappsspelet handlar det ofta om att ge en gåva som kan passa många. ”Debattera Mera” är en sådan present. Spelet lockar fram engagerade diskussioner och är därför en utmärkt isbrytare på tillställningar med blandade sällskap. Det ger en rolig och intellektuell touch till vilken fest som helst.

Debattera mera – Spelets innehåll

Debattera Mera är ett fullständigt utrustat debattspel designat för att skapa en engagerande och tankeväckande upplevelse. Spelet innehåller följande komponenter för att säkerställa en mångsidig och dynamisk debatt:

  • Ett omfattande regelhäfte som erbjuder tydliga instruktioner och tips för att leda debatten på ett konstruktivt sätt.
  • Ett timglas för att hålla tid på varje debattrunda, vilket säkerställer att alla får en chans att uttrycka sina åsikter.
  • 93 ämneskort, innehållandes totalt 465 olika ämnen, från samhällsfrågor till filosofiska dilemman.
  • 60 strategikort med 240 unika strategier för att vägleda dina argument och stärka din position.
  • Ett moderatorkort för den som leder debatten, för att säkerställa en strukturerad och rättvis diskussion.
  • JA- och NEJ-kort för att tydliggöra din ståndpunkt i olika frågor.
  • 8 ”Rösta ja”- och 8 ”Rösta nej”-kort som möjliggör en kollektiv omröstning om det debatterade ämnet.
  • 8 ”Jag känner pressen”-kort som används för att indikera när en spelare känner att argumenten börjar hetta till.

Spelet är anpassat för personer från 15 år och uppåt och kan inkludera mellan 3 till 16 spelare. Med en variabel speltid på cirka 30 till 120 minuter är Debattera Mera perfekt för allt från snabba rundor till längre, mer djupgående diskussioner. Detta gör det till ett flexibelt och anpassningsbart spel som passar olika sociala sammanhang.