Ernst muggar
Ernst doftljus
Ernst presenter - Presenttips & julklappstips

Presenter i stilren design

Ernst Kirchsteiger har med sina designprodukter och sin filosofi om livet skapat en värld där skönhet och funktion går hand i hand. Med en förmåga att få det enkla att se sofistikerat ut, och det vardagliga att kännas speciellt, har Ernst verkligen lyckats sätta sin prägel på designvärlden. Och låt oss vara ärliga, vem skulle inte vilja ha en liten del av den världen i sitt eget hem?

Presentguiden menar att Ernst Kirchsteiners produkter inte bara är objekt, de är kärleksfulla berättelser i materiell form. Varje produkt, vare sig det är en ljusstake, en vas eller köksredskap, speglar hans genuina intresse för livet och hur vi lever det. Det är denna unika kombination av estetik och filosofi som gör hans produkter till utmärkta presenter. De berör inte bara ögat, utan också själen.

Vad gör då en Ernst-produkt till den perfekta presenten? Först och främst är de extremt mångsidiga. De passar i vilken inredning som helst, från det moderna stadsboendet till den lantliga stugan. Dessutom är produkterna genomgående av hög kvalitet, något som alltid uppskattas i en present. Och visst är det så att när du ger något av kvalitet visar det att du bryr dig, inte bara om presenten i sig, utan också om personen du ger den till.

Men kanske det allra bästa med en Ernst-produkt är att den tål att bli älskad. Den kommer inte bara att sitta på en hylla och samla damm, utan blir en aktiv del av mottagarens liv, något som används och beundras dagligen. Det är denna långvariga glädje och nytta som gör en Ernst-produkt till en av de bästa presenterna du kan ge. Det är en gåva som säger ”jag tänker på dig, inte bara nu, utan också i framtiden”. Och är inte det essensen av en riktigt bra present?

Ernst Kirchsteiger prylar passar bra som;

Födelsedagspresent – Ligger budgeten på din present runt 200 kr så har du mängder av fina produkter att välja bland. Billiga födelsedagspresenter med hög känsla med andra ord.

Julklappsspelet – Design och inredning kan vara svårt att ge bort, speciellt om det handlar om julklappar till julklappsspelet. Dock är detta märke så stilrent så det helt klart passar de flesta, precis som en bra pryl till årets julklappslek ska göra!

Present till mamma – Frågar vi 1 000 mammor vad de helst av allt skulle vilja ha som present så är vi övertygande om att väldigt många skulle säga saker från Ernst Kirchsteiger.

Vem är Ernst Kirschsteiger?

Ernst Kirchsteiger är en svensk tv-personlighet, författare och designer, mest känd för sina populära tv-program där han delar med sig av sin unika filosofi om livet, design och inredning. Född 1957 i Örebro, har Ernst italienskt påbrå och en bred erfarenhet inom olika kreativa områden. Han studerade ursprungligen vid Beckmans Designhögskola och började sin karriär som scenograf och ljusdesigner innan han övergick till att fokusera på inredning.

Ernst har en förmåga att förvandla vanliga utrymmen till mysiga och inbjudande miljöer med sin känsla för färg, ljus och textur. Hans tv-program som ”Sommar med Ernst”, ”Jul med Ernst” och ”Ernst i fabriken” har gjort honom till en folkkär person i Sverige. Med sin filosofi om att ”livet är nu” och sin uppmärksamhet på detaljer skapar han rum där människor inte bara bor, utan också trivs.

Förutom sin tv-karriär har Ernst också designat en rad populära produkter, från möbler och köksredskap till textilier och ljusstakar. Hans designfilosofi handlar mycket om att skapa produkter som är både vackra och funktionella, och som förhöjer den dagliga tillvaron.

Ernst är även författare och har släppt flera böcker där han delar med sig av sina tankar om livet, kärleken och skönheten i det vardagliga. Hans böcker är fyllda av personliga anekdoter, recept och naturligtvis, massor av inredningstips.

På ett personligt plan är Ernst känd för sin varma, jordnära personlighet och sin humor. Hans förmåga att se det vackra i det enkla och att uppmuntra andra att göra detsamma har gjort honom till mer än bara en designer eller tv-personlighet. För många är Ernst Kirchsteiger en livsfilosof, och hans inflytande på svensk design och kultur kan inte överskattas.