Ryggsmörjaren - Bra presenter till stranden

Smart present för stranden

Jakten på den perfekta presenten till solkungen eller solgudinnan i ditt liv kan äntligen ta slut. Introducerar: Ryggsmörjaren – den ultimata lösningen för alla som tröttnat på att utföra den akrobatiska konsten att smörja in sin egen rygg. Vem behöver väl fråga främmande människor på stranden, som man knappt vågar låna en handduk av, om en tjänst som kan bli minst sagt obekväm?

Med ryggsmörjaren i din badväska blir du den obestridda hjälten vid poolen, på stranden, eller varför inte i din egen trädgård. Ingen mer solbränd rygg som ser ut som en misslyckad ombré när du missat hälften av den.

Ryggsmörjaren är extra bra som;

  • Present till sommarsemestern: Perfekt timing är allt. Ge bort denna innovativa uppfinning precis när sommaräventyren tar sin början. Namnsdag? Check. Spontan uppskattning? Dubbelcheck. För den som gillar att kasta sig i solens strålar men vill slippa den där pinsamma ”Kan du smörja in min rygg?”-frågan, är detta den ultimata lösningen.
  • Budgetfynd av presenter under 100 kronor: Trots sitt snälla pris, är denna gadget långt ifrån billig när det kommer till värde. Att undvika en solbränna som får dig att se ut som en levande reklam för solskyddsfaktor är ovärderligt. Låt din gåva bli den som räddar sommaren (och ryggen).
  • Betydelsefull present till mor: Din mor, solens eviga beundrare, som kanske inte alltid kommer ihåg att skydda varje del av sin kungarike (läs: rygg), kommer att älska dig för denna tankefulla och praktiska present. Ett enkelt sätt att säga ”Jag älskar dig” utan att behöva ge henne en solbränna med tillhörande skällsord för att hon inte tog hand om sig.

Oavsett om du ser den som en rolig gadget eller en livräddare i solskyddets värld, är ryggsmörjaren en gåva som garanterat kommer att få ett leende – och en jämnt brun rygg – som tack. Så nästa gång du är på presentjakt, överväg denna ljusa idé; den kan just bli sommarens största hit!