Arkivmapp - Foto present
Arkivmapp med eget foto - Personliga presenter - Fotopresenter

Fotopresent som håller rätt på pappren

En arkivmapp med egen bild är en riktigt cool och nyskapande present som verkligen säger ”jag tänkte på dig”. Genom att sätta en egen bild på mappen. kanske en bild på er två, en galen upplevelse ni haft tillsammans eller något som betyder mycket för er relation så visar du att du lagt ner tid och ansträngning för att göra något personligt.

Den här arkivmappen är inte bara en snygg pryl, den är också superpraktisk. Mottagaren får chansen att organisera sina papper och dokument på ett smidigt sätt, vilket gör livet enklare och minskar stressen kring att ha en rörig arbetsplats.

Att ha en arkivmapp med egen bild på skrivbordet eller hemmakontoret ger en extra boost av bra vibrationer. Den personliga bilden kommer att påminna dem om alla de sköna stunderna, kärleken och peppen från dig varje gång de kastar en blick på mappen. Just peppning kan vi alla behöva och under vissa tuffa arbetsdagar är kan den här lilla pushen kännas guld värd.

För att summera är en arkivmapp med egen bild en mångsidig present som passar alla möjliga personer och åldrar. Ge den till en kollega, kompis eller familjemedlem. Den visar att du bryr dig om personen och har tänkt på en present som både är cool och funktionell.

Arkivmapp med foto är bra som;

Födelsedagspresent – Oavsett om det är barnet i skolålder eller farbror som fyller 70 år så kommer säkert en vacker arkivmapp att bli en användbar födelsedagspresent. Personliga gåvor är alltid de bästa, inte sant?

Present till anställda – Tänk till och ge dina anställda en varsin unik mapp som symboliserar att du uppskattas allt jobb de har lagt ner i firman. En klockren julklapp eller jubileumspresent till anställa helt enkelt.

Personliga presenter – Allt som är unikt kommer alltid att uppskattas mer än andra gåvor. Därför har Presentguiden skapat den bästa guiden för att hitta personliga presenter på nätet. Tipsen kommer från Sveriges absolut främsta e-handlare på gravyr, brodyr och foto.