Mittpunkt bronsskulptur - Present till mamma eller pappa
Mittpunkt - Presenttips skulptur - Lyxig present till personen som samlar och förenar

Present till någon som förenar er alla

Söker du efter den den perfekta gåvan till personen som varit stöttepelarna för hela er familj eller släkt? Då tycker Presentguiden att denna mäktiga staty förmedlar budskapet på ett oerhört vackert sätt. En present att stolt ha framme, och berätta historier bakom.

Visst är denna present inte alls speciellt billig, prislappen hamnar över 4000 kr. Känns kronorna allt för mycket för att ge statyn själv? Forska runt om ni kan gå ihop flera stycken och skaffa en present som aldrig någonsin kommer glömmas bort, och hänga med resten av livet.

Det är få presenter som kan leverera en sådan stolthet. Vem vill inte vara en helande mittpunkt så att säga?

Mittpunkt skulptur i brons är bra som;

Födelsedagspresent – Med tanke på priset och dess lyxighet så känns födelsedagspresenten som klippt och skuren att ge vid speciella dagar såsom 50, 60, 70 eller 80 års present.

Present till mor- och farföräldrar – Har mormor varit personen som alltid har samlat släkten? Eller morfar, farfar eller farmor för den delen? Då har du precis hittat ett svårslaget presenttips som garanterat kommer imponera ordentligt!

Pensionspresent – Resecheckar och presentkort i all ära, men vore det inte roligare att ge en present till pensionären som kommer ge glädje för resten av livet? Har er trogna medarbetare varit företagets mittpunkt så finns det ingen mer passande gåva som symboliserar detta.