Personliga presenter - Lunchbox med gravyr - Presenttips

Personlig present med gravyrtext

Att ta med mat till arbetsplatsen är en vana som många av oss har fem dagar i veckan. När klockan äntligen slår lunch och alla rusar mot matrummet så kommer den lyckliga personen som fått din present le lite extra. Han eller hon har nämligen den snyggaste lunchlådan av de alla! Unik, rolig och prisvärd för 500 kronor gör att presenttipset säkert kommer bli hett eftertraktat, lägg din beställning redan idag.

Matlåda med graverat text är bra som;

Present till flickvän – Unika presenter till din unika flickvän kommer såklart överraska henne på ett mycket positivt sätt. Har hon ofta matlåda till jobbet så känns lunchboxen som en träffsäker present till henne! Välj en romantisk och peppande text som gör att hon får ännu mera styrka varje gång det är dags för lunch.

Födelsedagspresenter – Graverade presenter gör sig hur bra som helst till alla födelsedagar. Förvissa dig bara om att personen verkligen brukar ha med sig matlåda. Om så är fallet har du hittat en klockren present till 30, 40, 50 eller 60-åring. Ja alla andra åldrar också för den delen.

Present till lärare – Att få en personlig present från sina elever som läraren, fröken eller pedagogen kan glänsa med inför övriga kollegor kommer garanterat bli avslutningspresenten som träffar helt rätt när det kommer till varma och tacksamma känslor.