Champagneglas i plast - Mors dag present med foto - Presenttips
Champagneglas i plast - Fotopresenter - Glas med egen bild

Unik fotopresent till firande med champagne

Champagne är firandets dryck nummer ett och därför är det populär att ge bort presenter som har med denna bubbliga dryck att göra. Vill du fira i personlig stil på stranden, i skogen eller i parken? Då behövs dessa personliga champagneglas i plast, med eget foto! Glaset rymmer 19 cl och är både lätt och okrossbart. Ett stort plus är att det dessutom står att glaset kan diskas i maskin.

Skaffar du en flaska exklusiv champagne för att ge tillsammans med glasen?

Personliga champagneglas i plast är bra som;

Födelsedagspresent – Ska födelsedagen skålas in med champagne så har du precis hittat det optimala tillbehöret. Glaset kommer bli födelsedagspresenten som kan användas om och om igen, men påminna om den speciella dagen. Passar lika bra som 20 års present som till 40 åringar.

Förlovningspresent – När det kommer till en lyckad förlovning så är alla små detaljer summan av helheten. Att skaffa ett par personliga champagneglas med eget tryck kommer helt klart bli någon som ni aldrig kommer glömma bort.

Present till flickvän – Här har du chansen att imponera stort på henne genom att beställa hem glas som gör att ni kan fira med stil.