Egen tårtbild av foto

Fixa personlig tårta

Födelsedag, student eller bröllop är endast några tillfällen när vi dukar upp med tårta. Men är inte tårtor aningen tråkiga i vanliga fall? Därför ska du, med några enkla klick, fixa en egen tårtbild från ett foto i din mobil. Tårtbilden placeras sedan uppe på tårtan och gör så att den kommer leverera en rejäl överraskning! Du slipper även lägga tid på att få till snygg dekoration på tårtan. Som kan vara ack så svårt ibland.

Tänk på att beställa i samband när tårtbilden ska användas. Den har hållbarhet på 1 månad, men desto färskare den är desto bättre är säkert smaken.

Tårtbild med eget foto hör hemma med;

Födelsedagspresenter – Visst är det så att vi äter som mest tårta när någon fyller år? Oavsett ålder så kommer din överraskningen garanterat bli en höjdpunkt på födelsedagen!

Studentpresenter – Tänk dig studentens min när han eller hon får syn på bilden som placerats på tårtan. Grunden i en roligt studentfirande.

Mors/fars dag present – Dagar där fika och tårta är tradition så varför inte överraska mor eller far rejält den här gången?