Halsband med ringhållare - Förlovningspresent
Halsband med ringhållare - morgongåva

Svenskdesign halssmycke

Ska du ge bort en fin ring som present till henne så kommer detta halsband göra sig perfekt tillsammans med ringen! Ringhållare kan komma väl tillhands vid en rad tillfällen. Ett exempel är under träningspasset som innefattar grepp eller padelmatchen. När inte ringen hänger på plats så är halsbandet fortfarande väldigt vackert. Extra passande är om hon har ett namn som börjar på A eller V eftersom smycket liknar dessa bokstäver.

Halssmycke med ringhållare är bra som;

Förlovningspresent – Är det äntligen dags för att fria? Ge henne möjlighet att kunna ha sin förlovningsring i tryggt förvar runt halsen vid tillfällen den helst inte ska sitta på fingret. Halsbandet är därmed en riktigt bra förlovningspresent som kommer uppskattas!

Alla hjärtans dag present till flickvän – Dagen där det är vanligt att skämma bort sin tjej med en fin ring. Har hon redan fått ringar sedan tidigare så spinn vidare på området. Smycken som alla hjärtans dag present till henne går allt som oftast hem och blir en succépresent.

Morgongåva – Dagen efter bröllopet är det fint att ge en så kallad morgongåva och just detta tips känns klockrent. Ibland kanske hon vill ta av sig sin vigselring så den inte kommer till skada.