Vinglas som är okrossbara - Present för utomhusbruk
Okrossbart glas - Bra present till picknick
Champagneglas som är okrossbara - Bra present till någon som älskar champagne

Dricksglas för alla tillfällen

Ta med festen ut i det fria utan rädsla för kraschande glas! Dessa Koziol-glas, som bär ryktet om att vara nästintill odödliga, är den ultimata följeslagaren för äventyrslustiga själar som inte vill kompromissa med stil eller säkerhet. Perfekt för öl, vin, champagne, eller varför inte en uppfriskande saft? Med dessa i packningen är du redo för allt från strandhäng till skogsfester, utan att behöva oroa dig för glassplitter mellan tårna eller i picknickkorgen.

Okrossbara glas är extra bra som;

  • Present till flickvän: Är din flickvän den typen som ser en solstråle och omedelbart vill teleportera sig till närmaste park med en picknickkorg under armen? Då är dessa okrossbara glas den perfekta födelsedagspresenten! Tänk er två, sittandes på en filt, skålande i solnedgången utan att bry er i någon annan i hela världen. Romantiskt och praktiskt på samma gång!
  • 20 års present: När vänner fyller 20 och friheten att utforska världen (och alla dess drycker) officiellt är deras, vad kan då vara en bättre present än okrossbara glas? Ge dem friheten att njuta av sina favoritdrycker var som helst – från klippor vid havet till festivalens dansgolv. En 20-åring med dessa glas i ryggsäcken är alltid festens hjälte. Vi är stolta över vår gigantiska samling med presenttips på bra saker att ge till någon som ska till och fylla 20 år, surfa gärna in där för att få upp ögonen för bästa 20 års present just nu!
  • Smarta presenter: På Presentguiden.se har vi en förkärlek för allt som förenklar livet utan att tumma på nöjet. Dessa okrossbara glas är ingen undantag. De förenar funktion med finess och är den perfekta gåvan för den som värdesätter smarta lösningar. Utforska vår samling för fler genialiska presentidéer som garanterat blir uppskattade.

Så, varför välja mellan säkerhet och stil när du kan ha båda? Dessa Koziol-glas säkerställer att den enda kraschen du hör är ljudet av vågor mot stranden eller löv som prasslar i vinden, inte ditt favoritglas som möter sitt öde.

På tal om glas så är glas med gravyr inte okrossbara, men en klassisk present som alltid bringar det där extra som sitter i personligheten.