Personliga presenter till pusselfantaster

Fotopussel är ett utmärkt val av present som är en stående favorit hos oss på presentguiden. Som tur är finns det gott om personliga pussel där du väljer egen bild! Därför beslutade vi om att göra en egen sida, där alla de bästa fotopusslen framhävs. Många fotopussel som blivit bäst i test genom personliga erfarenheter.

Är det pussel till pojkvän eller flickvän som står på inköpsschemat? Då rekommenderas hjärt-fotopusslet i kvalitativa masonitbitar. Notera pusselbitarna som är formade som ett hjärta. Dessa två bitar kommer göra det mycket svårare för din partner att pussla ihop alla 23 pusselbitar. Välj en romantisk bild på er två och en succéartat present är på ingång. Givetvis finns det gott om andra fotopussel att överraska sin älskling med. Önskas en rejäl utmaning så är ett stort fotopussel 1000 bitar eller ännu mera at föredra. Tänk på att välja bilder som inte är för enfärgade och utan tydliga kanter. Det är svårt att lägga ihop en bild på en strand, för att ge ett exempel på bilder som helst ska undvikas när det handlar om fotopussel.

Pussel med egen bild kommer garanterat bli en uppskattad present. Kolla in pussel-tipsen nedan och avgör sedan vilket som är bäst. Vem kommer du ge ett personligt pussel till den här gången?

Guide till fotopussel – Bästa butikerna

Presenttipsen är gjorda från fotopussel som erbjuds av några av av de absolut bästa butikerna inom området. Pålitliga leveranser och pussel där din egna bild håller hög kvalité i utskriften. Gör gärna ett besök hos butikstipsen nedan för att ta reda på vem som erbjuder billigast fotopussel just nu.

Riktigt stort utbud av pussel där du väljer eget foto. Från så lite som 30 bitar hela vägen upp till 1500 bitar som mest. Detta är butiken som har det omåttligt populära fotopussel-hjärtat som är en storsäljare året om, men extra omtyckt som julklapp till partner!

Direkt till butikens alla fotopussel
Direkt till butikens alla fotopussel
Direkt till butikens alla fotopussel

Lyckas med fotopussel på bästa sätt

Att fixa presenter är en konst och när det kommer till personliga fotopussel med egen bild är det några punkter som är värda att tänka på. Ha gärna nedanstående punkter i tankarna för att lyckas skapa ett riktigt bra fotopussel som mottaragren kommer bli nöjd med!

  1. Var ute i god tid så ditt fotopussel hinner levereras. Som alla personliga presenter är det här med att beställa i god tid viktigt. Eftersom pusslet ska produceras med personifiering så måste vi tyvärr räkna med betydligt lägre leveranstiderna är vid köp av många andra presenter. Tänk på att butikerna leveranstider för fotopussel är ungefärliga så lägg gärna på ett par dagar för att vara på den säkra sidan. Vid högtider som julen kan dessutom trycket på orderingångarna vara höga, vilket medför ännu lägre tid innan fotopusslet når brevlådan.
  2. Välj bild med många färger och former. Enfärgade bakgrunder fungerar mycket bra på små fotopussel, men blir inte alls bra på fotopussel 1000 bitar eller däromkring. Att lägga flera hundra pusselbitar som bli himmel, strand eller gräsmatta är heller inte så värst roligt.
  3. Fundera hur stor pusselfantast personen som ska få fotopusslet är. Vissa älskar att lägga pussel, medans andra helst vill få sysslan överstökat relativt snabbt. Att ge bort ett 1000 bitars personligt pussel till den som inte har ro att slutföra uppdraget bli inte speciellt lyckat.

Kombinera bild & text – Bäst i test

Av personlig erfarenhet är de bästa fotopusslen sådana som består av både egen bild och text. Vill du använda det där fina semesterfotot som är ganska enfärgad? Lägg till kraftig text på området som är hav, gräs eller vilken än ytan kan tänkas vara. På så sätt kommer det personliga pusslet bli överkomligt och inte lika svårt som annars. En liten text-hälsning som Världens bästa mamma eller Jag älskar dig kommer dessutom innebära att ditt fotopussel känns ännu mer personligt!

Är det mindre fotopussel på under 100 bitar så skulle vi rekommendera att texten skippas. Då kommer endast bild gör sig bäst på pusslet.

Fotopussel - Stor guide till bästa pusslen med egna bilder - Presenter som underhåller och utmanar

Vi skulle bli oerhört tacksamma om du vill dela personliga fotopussel med dina vänner

Uppdaterades 17 maj, 2022