Personlig gåva till pusselfantast – Bästa fotopusslet

Fotopussel är ett utmärkt val av present som är en stående favorit hos oss på presentguiden. Som tur är finns det gott om personliga pussel där du väljer egen bild! Därför beslutade vi om att göra en egen sida, där alla de bästa fotopusslen framhävs. För att skapa ett lyckat fotopussel så behöver du välja ut en eller ett par fotografier som sticker ut. Minnen som är värda att återuppleva så att säga. Fotopussel bäst i test upptäcks genom att just testa sig fram.

Är det pussel till pojkvän eller flickvän som står på inköpsschemat? Då rekommenderas hjärt-fotopusslet i kvalitativa masonitbitar. Notera pusselbitarna som är formade som ett hjärta. Dessa två bitar kommer göra det mycket svårare för din partner att pussla ihop alla 23 pusselbitar. Välj en romantisk bild på er två och en succéartat present är på ingång. Givetvis finns det gott om andra fotopussel att överraska sin älskling med. Önskas en rejäl utmaning så är ett stort fotopussel 1000 bitar eller ännu mera att föredra. Tänk på att välja bilder som inte är för enfärgade och utan tydliga kanter. Det är svårt att lägga ihop en bild på en strand, för att ge ett exempel på bilder som helst ska undvikas när det handlar om fotopussel.

Pussel med egen bild kommer garanterat bli en uppskattad present. Kolla in pussel-tipsen nedan och avgör sedan vilket som är bäst. Vem kommer du ge ett personligt pussel till den här gången?

Alla fotopussel – Träffsäkra pussel med egen bild

Guide till fotopussel – Bästa butikerna

Presenttipsen är gjorda från fotopussel som erbjuds av några av av de absolut bästa butikerna inom området. Pålitliga leveranser och pussel där din egna bild håller hög kvalité i utskriften. Gör gärna ett besök hos butikstipsen nedan för att ta reda på vem som erbjuder billigast fotopussel just nu.

Fotopussel bäst i test - Personligt pussel egna bilder - Presenttips & julklappstips

Första stället du kollar in bra fotopussel på är denna pålitliga fotobutik. Totalt finns 6 storlek pussel där antalet pusselbitar går från så lite som 24 stycken upp till mäktiga 1000 bitar. Beroende på storlek är pusslen tryckta på olika material för att hålla bästa möjliga klass.

Väldigt många mallar att välja på för att designa fotopussel. Du ser samtliga mallar efter valet av antalet bitar (24, 30, 120, 315, 500 eller 1000) som pusslet ska bestå av.

Vanligtvis snabba leveranser men var gärna ute en vecka i förväg innan du ska ge bort fotopusslet som present.

Direkt till butikens alla fotopussel
OBS: Ofta erbjuder butiken väl tilltagna rabatter på sina fotopresenter. Kolla in om det finns några aktuella erbjudanden idag!
fotopussel bild

Riktigt stort utbud av pussel där du väljer eget foto. Från så lite som 30 bitar hela vägen upp till 1500 bitar som mest. Detta är butiken som har det omåttligt populära fotopussel-hjärtat som är en storsäljare året om, men extra omtyckt som julklapp till partner!

Direkt till butikens alla fotopussel

Endast ett fotopussel men det är väldigt prisvärd. Helt klart värt att kolla närmare på.

Direkt till butikens alla fotopussel

Lyckas med fotopussel på bästa sätt

Att fixa presenter är en konst och när det kommer till personliga fotopussel med egen bild är det några punkter som är värda att tänka på. Ha gärna nedanstående punkter i tankarna för att lyckas skapa ett riktigt bra fotopussel som mottaragren kommer bli nöjd med!

  1. Var ute i god tid så ditt fotopussel hinner levereras. Som alla personliga presenter är det här med att beställa i god tid viktigt. Eftersom pusslet ska produceras med personifiering så måste vi tyvärr räkna med betydligt lägre leveranstiderna är vid köp av många andra presenter. Tänk på att butikerna leveranstider för fotopussel är ungefärliga så lägg gärna på ett par dagar för att vara på den säkra sidan. Vid högtider som julen kan dessutom trycket på orderingångarna vara höga, vilket medför ännu lägre tid innan fotopusslet når brevlådan.
  2. Välj bild med många färger och former. Enfärgade bakgrunder fungerar mycket bra på små fotopussel, men blir inte alls bra på fotopussel 1000 bitar eller däromkring. Att lägga flera hundra pusselbitar som bli himmel, strand eller gräsmatta är heller inte så värst roligt.
  3. Fundera hur stor pusselfantast personen som ska få fotopusslet är. Vissa älskar att lägga pussel, medans andra helst vill få sysslan överstökat relativt snabbt. Att ge bort ett 1000 bitars personligt pussel till den som inte har ro att slutföra uppdraget bli inte speciellt lyckat.

Kombinera bild & text – Fotopussel bäst i test

Av personlig erfarenhet är de bästa fotopusslen sådana som består av både egen bild och text. Vill du använda det där fina semesterfotot som mest är enfärgat? Lägg till kraftig text på området som är hav, gräs eller vilken än ytan kan tänkas vara. På så sätt kommer det personliga pusslet bli överkomligt och inte lika svårt som annars. En liten text-hälsning som Världens bästa mamma eller Jag älskar dig kommer dessutom innebära att ditt fotopussel känns ännu mer personligt!

Dessa tips är väl beprövande av oss personligen och kan anses vara fotopussel bäst i test.

Är det mindre fotopussel på under 100 bitar så skulle vi rekommendera att texten skippas. Då kommer endast bild gör sig bäst på pusslet.

Fotopussel - Stor guide till bästa pusslen med egna bilder - Presenter som underhåller och utmanar

Underhållande fotopussel – Bra julklappar 2022

Är det något tillfälle under året som fotopussel är extra populärt så är det till jul. Att ge bort ett pussel med egna bilder kommer ge personen underhållning och spänning! Under julen är många dessutom lediga och då passar det utmärkt att slå sig ner och försöka pussla ihop sin nya julklapp.

Har du svårt för att välja bilder som ska användas till fotpusslet? Fundera på vilken årstid som gillas bäst av alla och lägg fokus på foton därifrån. Att få längta till sommaren är inte alls fel. Kanske finns några guldkorn från sommarsemestern som går att förvandla till ett roligt fotopussel.

Hade du tänk ge bort fotopussel som julklappar så rekommenderar vi att du är ute i god tid. Alla personliga julklappar kräver ofta aningen längre leveranstid än sådana julklappar som inte ska personifieras. Eftersom trycket efter fotopussel är gigantiskt i juletider så kan leveranstiderna lätt dra ännu mera. Fotopussel är därmed ingen sista minuten julklapp.

Vi skulle bli oerhört tacksamma om du vill dela personliga fotopussel med dina vänner

Uppdaterades 16 augusti, 2022