Friends julkalender för mera kamratskap

När julens kalla vinterbris sveper in, kan vi alla behöva en extra dos värme, omtanke och godhet. Snällkalendern 2023 kommer att bli er perfekta följeslagare för att sprida just det. Istället för konventionella chokladbitar eller små leksaker, är denna kalender en uppfriskande påminnelse om det som verkligen betyder något. små handlingar av vänlighet som lyser upp någons dag.

Detta är en kalender där 100% av innehållet handlar om snällhet. Varje dag, från 1 december fram till julafton, bjuder den på en unik vänlighetsgest. Kanske uppmanas du att skicka en oväntad hälsning, dela ut en pepparkaka till en främling eller ge en varm kram till någon som behöver det. Genom dessa handlingar blir december månad fylld av genuina leenden och oväntade glädjeögonblick.

Dessutom, genom att välja Snällkalendern 2023 så tar du också ställning för en god sak. För varje såld kalender doneras cirka 50 kronor direkt till Friends, en stiftelse som outtröttligt arbetar för att bekämpa mobbning och diskriminering i samhället. Varje kalender som köps blir således inte bara en källa till daglig snällhet utan även ett viktigt bidrag för att skapa ett snällare samhälle.

Designen för 2023 års upplaga har illustrerats av ingen mindre än Friends ambassadör, My Feldt, och levereras i ett elegant A4-format med utfällbara flikar. När den är utfälld sträcker den sig till en bredd av 62 cm, vilket gör den till en vacker prydnad på väggen eller på bordet. Väger lätt 75 gram och när den är vikt mäter den 21 cm i bredden och 30 cm i höjd.

I en tid då den materiella konsumtionen når sin topp så blir Snällkalendern ett andlöst vackert sätt att fira julens verkliga budskap.. att ge, älska och vara snäll.

Snällkalendern 2023 är bra som;

Adventskalender till barn – Snällkalendern 2023 är den perfekta adventskalendern för barn som vill uppleva julens magi på ett djupare plan. Istället för godis eller leksaker, lär den unga själar att uppskatta och dela vänlighet , en gåva som varar livet ut. Presentguiden.se skulle varmt rekommendera att få in den snälla kalendern tillsammans med en godiskalender eller leksakskalender.

Adventspresent – Letar du efter en adventspresent som strålar av mening och hjärta? Snällkalendern 2023 erbjuder dagliga påminnelser om hur en liten vänlig gest kan göra stor skillnad. Det är en present som berikar mottagarens hela decembermånad. Kanske är det extra viktigt i år när det känns som det händer ovanligt mycket negativt i världen?

Julkalender till 8 åring – För en 8-åring, som börjar förstå världen och sin plats i den, är Snällkalendern 2023 en ögonöppnare. Den kombinerar spänningen av dagliga överraskningar med värdefulla insikter om vänlighet, empati och omtanke.

Friends arbete för en bättre värld

När decembermånadens kyla sveper in, bjuder Snällkalendern 2023 på värme, inte bara genom dess dagliga budskap om vänlighet, utan också genom dess djupare syfte att förändra samhället. Den erbjuder en konkret möjlighet för individer, stora som små, att aktivt delta i kampen mot mobbning och diskriminering.

Friends arbete, djupt rotat i en tvärvetenskaplig metodik, kombinerar forskningens skärpa med värdefulla insikter från beprövade erfarenheter. Genom samarbete med svenska universitet och ett omfattande internationellt nätverk driver Friends en agenda som syftar till att bekämpa de skadliga effekterna av mobbning och diskriminering. Forskningen och erfarenheterna pekar tydligt mot behovet av förebyggande insatser. Snarare än att reaktivt hantera mobbning när den redan har inträffat, ligger kraften i att agera innan det blir ett problem.

Och här kommer Snällkalendern 2023 in i bilden. För varje kalender som köps går en del av intäkterna direkt till Friends arbete, vilket stärker deras förebyggande insatser och forskningsbaserade initiativ. Kalendern är inte bara en symbol för vänlighet och empati, den är en del av lösningen. Genom att välja denna kalender stöder man aktivt Friends vision att vända sättet att arbeta mot mobbning. Tillsammans kan vi ge både barn och vuxna de verktyg och resurser de behöver för att skapa en värld där alla känner sig trygga, sedda och uppskattade.

OBS: Sprid gärna den här sidan om Snällkalendern på sociala medier så flera kan upptäcka årets viktigast julkalender för barn. Som sagt, i år känns vänlighetskalendern viktigare än någonsin, tillsammans kan vi göra samhället bättre!