Gemensam framtid skulptur - Bröllopspresent - Presenttips

Lyxig present för gemensamt boende

Vissa presenter kommer för evigt hänga med och bli en naturlig del av ens inrednings, inte sant? Denna skulptur som heter gemensam framtid är typiskt en sådan gåva! Med sin mäktiga höjd på 22 cm och helt gjuten i brons så har du precis hittad presenten som kommer sticka ut rejäl.

Skulpturen är signerad av konstnären Palle Mernild och levereras i en vacker presentask.

Gemensam framtid skulptur är bra som;

Alla hjärtans dag present – Är det snart för dags er att slå era påsar ihop och flytta in till ett gemensamt boende? Denna alla hjärtans dag present är helt klart av de lyxigare slaget och kommer bli ett kärt minne för all framtid. Snacka om att överraska din pojkvän eller flickvän rejält den 14 februari.

Bröllopspresent – Att säga ja till varandra under bröllopet är det optimala tecknet för att se en långvarig framtid tillsammans. Ni hittade du just en träffsäker bröllopspresent som endast finns i begränsad upplaga. Ett tips är att slå till i god tid eftersom många säkert skulle vilja ge denna present under sommaren när bröllopen står som spön i backen. Gå ihop med andra bröllopsgäster och skaffa skulpturen som ni kan ge med stolthet.

Inflyttningspresent – Går flytten från två små lägenheter till ett gemensamt boende? Då känns skulpturen i brons som gjord för att räcka över till paret första gången ni hälsar på. Åter igen, gå ihop flera stycken och skaffa gåvan som de aldrig någonsin kommer glömma.