Presentkort Airbnb - Digitalt presentkort - Presenttips

Present till resenären

Att boka boende hos en privatpersonen som hyr ut vid Airbnb kan många gånger bli bra mycket billigare än övriga hotell, och så vidare. Eftersom det är så många av oss som bokar boende till resor och semester på detta sätt är ett presentkort på Airbnb en utmärkt present! Att få ett birag till kommande semester gör att mera pengar kan läggas på roliga utflykter. Digitala presentkort är dessutom busenkelt för dig att fixa. Men några få knapptryck så är gåvan klar och själva prsentkortet kan levereras till mejlen om så önskas.

För dig som inte redan upptäckt att presentguiden har en stor guide till populära presentkort online så kolla gärna in där. Just Airbnb presentkortet gäller över hela världen och kommer således öppna många dörrar.

Presentkort online på Airbnb är bra som;

  • Present till brudpar – Att gifta sig är för många brudpar en kostsam historia. Med ett digitalt presentkort på boende ger du det nygifta paret möjlighet att komma iväg på en romantisk resa tillsammans. Nödvändiga presenter står ofta högt upp på önskelistan över bröllopspresenter. Fundera om det är idé att gå ihop med andra bröllopsgäster för att ge dom en presentkort med högt värde.
  • Födelsedagspresent för upptäcktsfärder – Är du trött på prylar, vin och andra presenter som försvinner i mängden. Här har du chansen att ge en födelsedagspresent där personen kommer iväg på resa. Är gåvan till kvinna eller man som fyller jämna år som 30, 40 eller 50 år? Likt för bröllop är det en god idé att gå ihop med flera andra bekanta för att kunna ge ett rejält tilltaget Airbnb presentkort.
  • Present till syskon – Står födelsedagen eller julen inför dörren och du har fortfarande inte skaffat en present till bror eller syster? Då är detta presenttips ett utmärkt val av sista minuten present.

Presentguiden.se tycker att presenter som gör det möjligt att besöka nya platser alltid är ett bra val. Håller du med? Då är det bara att överraska någon lycklig med ett presentkort på Airbnb!