Dörrstopp - Inflyttningspresent
dörrstopp katt - Present till kattälskare
dörrstopp hund - Present till hundägare

Söt present till hemmet

Dörrstopp är kanske inte det första man tänker på när det kommer till att välja en gåva, men faktum är att dessa söta dörrstoppare mycket väl kan vara en helt fantastisk present till hemmet. Här nedan presenterar Presentguiden några anledningar till varför dörrstopp är ett bra val gåva, som kommer glädja mottagaren på ett oväntat sätt.

  1. Praktisk funktion: Ett dörrstopp har en praktisk funktion och hjälper till att hålla dörrar öppna eller stängda efter behov. Detta är särskilt användbart i hem med barn, husdjur eller där det finns drag som får dörrarna att slå igen eller öppnas oväntat. Ett dörrstopp kan också vara hjälpsamt för äldre personer som kan ha svårigheter att hantera dörrar på egen hand.
  2. Dekorativt element: Dörrstopp finns i en mängd olika stilar, färger och material. Därför är det lätt att hitta en utmärkt inredningsdetalj, oavsett stil. Du kan välja ett dörrstopp som matchar mottagarens personlighet och stil, eller något som kompletterar deras heminredning. Ett dörrstopp kan bli en liten konstnärlig detalj som lyfter ett rum.
  3. Skonsamt mot golv och dörrar: Ett dörrstopp förhindrar att dörrar slår igen med kraft och orsakar skador på både dörrar och golv. Det skyddar också väggarna från att få märken och repor. Kort och gott så kommer gåvan hjälpa till att hålla hemmet i gott skick.
  4. Passar alla: Dörrstopp är en present som passar alla, oavsett ålder eller livsstil. Det är en praktisk och funktionell produkt som alla kan dra nytta av.
  5. Prisvärd: Dörrstopp är generellt sett prisvärda presenter som passar att skaffa när du har en begränsad budget. Du kan hitta dörrstopp i olika prisklasser  så förhoppningsvis du kan välja en som passar både din plånbok och mottagarens smak.
  6. Lätt att förvara: Dörrstopp är små och lätta att förvara när de inte används. De kan enkelt placeras i ett skåp, på en hylla eller i en låda. Det betyder att dörrstopp är en praktisk present som inte tar upp mycket utrymme.

Dörrstopp passar bra som;

Födelsedagspresent – Finns det en dörr som behöver hållas öppen på ett dekorativt sätt i hemmet? Då är en dörrstopp födelsedagspresenten som gäller, oavsett om personen fyller 20 år och precis har flyttat hemifrån eller om mor blir 70 år.

Inflyttningspresent – Går flytten från en liten lägenhet till ett stort hus med många dörrar? Då kommer dörrstopp bli en uppskattat gåva till den nyinflyttade.

Julklappstips – Det är många julklappar som ska köpas, till många olika personer. Dörrstopp tycker vi är ett bra julklappstips som är något som passar att ge som julklapp till de allra flesta.