Glasunderlägg i kalvläder - Lyxiga presenter & julklappar
Glasunderlägg present - Kalvläder - Presenttips till henne & honom

Vacker gåva med funktion och design

Presentguiden vet att vi alla har haft den där stunden när vi är på jakt efter den perfekta presenten till någon som verkar ha allt. Men oroa dig inte, för vi har hittat något som både är snyggt och praktiskt.

Här är några anledningar till varför glasunderlägg i kalvläder är ett riktigt bra presenttips:

  1. 🐄 Kalvläder = Lyx 🐄 Vi pratar alltså om kalvläder här, inte vilket läder som helst. Kalvläder är känt för sin mjukhet och fina textur, vilket ger en känsla av lyx och kvalitet till din present. Och kom igen, vem vill inte ha något lyxigt i sitt hem?
  2. 💧 Skyddar möbler på stiligt vis 💧 Ingen gillar kafferingar och vattenfläckar på sina dyra möbler, eller hur? Glasunderlägg i kalvläder skyddar möblerna på ett riktigt snyggt sätt. Så när de har gäster över och de får ögonen på de fantastiska glasunderläggen, kommer de definitivt att imponeras!
  3. 💚 Miljövänlig 💚 Kalvläder är ett biprodukt från köttindustrin, vilket innebär att det är ett mer miljövänligt val jämfört med konstmaterial. Dessutom, eftersom läder är mycket slitstarkt, kommer glasunderläggen att hålla i många år.

Innan du beslut om denna variant är bäst eller ej så spana in alla Presentguiden tips på glasunderlägg att ge som presenter.

Då passar glasunderlägg i kalvläder;

Födelsedagspresent – Alla vi kan ha nytta av ett par fina glasunderlägg eftersom de både är en snygg inredningsdetalj och skyddar bordet från spill.

Inflyttningspresent – Vet du att personen som precis har flyttat till ny bostad fortfarande inte äger några glasunderlägg är det hög tid att ändra på det nu!

Present till honom – Älskar din bror, pojkvän eller pappa lyxiga saker som andas kvalité? Låt han sätta ner sitt whiskyglas eller kaffekopp på dessa exklusiva glasunderlägg i kalvläder.