Golden lamp - Inredning present - Mått think light
Golden Lamps - Think light - Presenttips & julklappstips

Annorlunda inredningspresent

Presentguiden älskar när vi hittar sådana presenter som verkligen sticker ut, på ett snyggt och roligt sätt. Golden Lamps – Think Light är typiskt en sådan gåva! Med sitt finurliga utseende är det svårt att missa denna klockrena inredningsdetalj. Lampan laddas upp via USB och lyser i 8-10 timmar. Såklart blir lyset extra effektfullt men Think light går alldeles utmärkt att låta stå utan ”light”.

Som bilden visar så finns det en rad olika designer att välja bland. Givetvis passar flera olika lampor bra att match tillsammans.

Golden lamps – Tknik light är bra som;

Present till chef – Är din manliga eller kvinnliga chef en mästare på att tänka och komma på idéer som tar företaget framåt? Då har du precis hittat bästa presenten som symboliserar just detta!

Julklappar – Söker du en rolig, snygg och träffsäker julklapp till den riktiga tänkaren? Slå till på en Think Light som garanterat blir en av årets julklappar som inte kommer glömmas bort i första taget!

Present till pojkvän – Om din kille är en mästare på att tänka ut sådant som är bra för er så ge honom denna lampa som en symbol för att du uppskattar hans ansträngning.