Gör egen kortlek - DIY presenter

Present till kreativa barn

Skapa din egen kortlek: en personlig touch till spelkvällen! Det är inte bara ett roligt pysselprojekt, utan också ett unikt sätt att ge dina kortspel en helt egen prägel. Med detta pysselset får du chansen att släppa loss din kreativitet på 52 spelkort och två jokrar. Korten kommer endast med förtryckta valörer i hörnorna, medan resten av kortet är en vit, tom duk redo för dina konstverk.

Setet inkluderar fem färgpennor i olika färger: svart, grön, gul, röd och blå. Dessa pennor är dina verktyg för att förvandla en vanlig kortlek till ett personligt konstverk. Oavsett om du väljer att rita dina favoritkaraktärer, skriva roliga meddelanden eller skapa abstrakta mönster är endast din fantasi gränsen. Kom ihåg att låta färgen torka ordentligt innan du börjar använda kortleken för att undvika kladd.

Kolla in presenttips på kortlek med egna foton.

Gör egen kortlek är extra bra som;

  • Julklapp till 7 årig kille eller tjej: Kombinera barnens kärlek till kortspel och ritande med en gåva som låter dem skapa sin egen kortlek. En garanterat uppskattad present som uppmuntrar till kreativitet.
  • Upptäck flera spel presenter: För oss på Presentguiden är lekfullhet och nytänkande i centrum. En egen-designad kortlek passar perfekt in i vår samling av roliga spel och prylar.
  • Julklapp 150 kr: Priset kan vid första anblicken verka högt för en kortlek, men med tanke på den personliga touchen och de timmar av nöje den ger, är det en liten investering för ett stort värde. Söker du efter julklappstips för 150 kr så kolla in alla våra tips på bra saker genom att surfa in till sidan. 150 kr är en vanligt nivå för alla er som brukar spela julklappsspelet.

Låt denna personliga kortlek bli centrum för nästa spelkväll, eller ge bort den som en unik present. Den är inte bara ett spelverktyg utan även ett minne och en konstnärlig skapelse som kan beundras om och om igen.