Lära räkna leksak - Present till barn 3 till 5 år - Presenttips & julklappstips

Present som lär barn att räkna

En räkneplatta är en utmärkt present till barn i åldern 3 till 5 år eftersom den kombinerar både pedagogiska och underhållande aspekter. Denna tidlösa och hållbara present kommer garanterat utveckla matematiska färdigheter som barnet kommer ha stor nytta av i framtiden!

Att förstå siffror och matematiska begrepp blir så mycket lättare om det görs på ett visuellt sätt. När barnen flyttar kulorna längs plattans stänger får de även öva upp sina små fingrar och koordinationsförmåga, vilket är viktigt för deras fortsatta utveckling.

Som du märker är det en hel del fördelar så klipp till på denna fina present idag redan.

Träskiva med siffror är bra som;

Födelsedagspresent – Är du på presentjakt till barnet som fyller 3, 4 eller 5 år? Det är aldrig för tidigt att börja lära sig räkna! Din födelsedagspresent kommer säkert göra så barnet får ett försprång till det är dags att börja skolan. En pedagogisk sak som kan hänga med flera år framåt i tiden.

Julklappstips – Visst ska julklappar till små barn vara roliga men det skadar absolut inte om några av klapparna är lärorika. Har du sett en sån här smart räkneplatta förut? Ett klockrent julklappstips till dina egna barn såväl som till barnbarn. Upptäcka gärna flera julklappar till 3 åring genom att spana in alla våra julklappstips 3 år.

Namnsdagspresent – Att ge en spontanpresent är aldrig fel så därför är det smart att ta vara på alla speciella dagar. Det är klart att den lilla pojkens eller flickans namnsdag ska uppvaktas!