Bästa mors dag present - presenttips 200/300/400 kronor
Första mors dag present - Fotopussel

Bästa morsdagspresenten 300/400 kr

Funderar du vad mamma ska få för mors dag present i år? Lägg cirka 300 kronor på ett roligt fotopussel med 500 bitar! Pusslet kommer underhålla henne hela dagen, plus några dagar till. Önskar du göra det ännu kluriga för henne så välj varianten med 1000 bitar.

Det är enkelt att designa pusslen med personliga foto och text. Med hjälp av färdiga mallar så behöver du endast se ut vilka foton som är bäst och önskar använda till pusslet. Superpresent till mors dag oavsett om det är gåva till nybliven mamma eller hon som varit mor under många år.

OBS: Det är viktigt att lägga din beställning i god tid innan mors dag! Leveranstiderna är cirka en vecka och vid högtider finns alltid risken den tiden drar ut lite ytterligare. Ingen morsdagspresent för dig som är ute i sista minuten med andra ord.

Missa inte heller presentguidens andra presenttips på pussel. Hjärtformade varianten är en storsäljare som mor säkert skulle bli oerhört stolt av att få på hennes dag den sista söndagen i maj.

Betydligt fler val av fotopussel med egna bilder hittar du på sidan där vi samlar de bästa tipsen inom området.

Givetvis så passar detta ”mammapussel” även utmärkt till andra tillfällen. Står julen för dörren? Då kan vi varmt rekommendera att du surfar in till alla tips på julklappar till mamma. I dagsläget har vi samlar många hundra julklappstips som vi tror passar extra bra att ge till henne som är mamma.