Mössa med namn - Broderade presenter

Billig broderad present

Letar du efter den perfekta gåvan för vinterbarnet eller den ultimata julklappen som skriker ”jag bryr mig och jag vet också hur kallt du får om öronen”? Då har vi det perfekta tipset för dig: en mössa med personlig text eller namn! Glöm tråkiga, enformiga huvudbonader. Här snackar vi mössor som inte bara räddar frusna huvuden utan även skriker personlighet från toppen av lungorna (eller ska vi säga huvudet?).

Mössa med egen text är extra bra som;

  • Julklappar – Ja, vintern har checkat in, och den har inte planer på att checka ut inom en snar framtid. Så varför inte ge en gåva som är både varm och personlig? En mössa i julklapp är som att säga ”Jag bryr mig om dig och dina små frusna öron”.
  • Present till barn – Barn mellan 5 och 10 år kommer inte bara att bära dessa mössor – de kommer att paradera runt som små kungligheter i skolgården, stolta över sin unika huvudbonad som ingen annan har. ”Kolla på mig, jag har mitt namn på mössan!” kan bli den nya vintertrenden.
  • Broderade presenter – Att beställa en mössa med brodyr är som att skicka en varm kram på distans. Det visar att du inte bara plockade något slumpmässigt från hyllan, utan att du faktiskt satte dig ner och tänkte ”Hmm, vad skulle få just den här personen att känna sig extra speciell?” Plus, det ger mössan en officiell ”det här är min mössa, så rör inte!”-stämpel.

Så om du vill vara den där personen som ger bort gåvor som både värmer huvudet och hjärtat (och gör att mottagaren sticker ut i vintermörkret), så är en personlig mössa med namn eller en rolig text ett strålande val.

Presentguiden.se är stolt över att kunna påstå vi är den svenska auktoritära sajten med personliga presenter. Surfa gärna in till guiden där vi samlar ihop nästa 400 stycken tips på riktigt bra personliga presenter för både vuxna och barn. Där hittar du precis allt du kan tänka önska dig inom gravyr, brodyr och foto!