Personliga strumpor med egen bild - Bra mors dag present
Personliga strumpor med egen bild - Present till mamma - Morsdagspresent

Bra mors dag present

Ett par strumpor med egen bild är helt klart fantastisk present att ge bort på mors dag tack vare den personliga touchen och omtänksamheten bakom presenten. Att ha en egen bild på strumporna, i detta fall på mamma, visar att du lagt ner tid på att fixa en riktigt bra mors dag present till henne.

Strumpor en även något praktisk och användbar som din mor kommer använda många dagar. Spana gärna in Presentguiden stora guide till personliga strumpor för att upptäck andra designer och få idéer hur gåvan kan personifieras på bästa sätt.

Super Mom personliga strumpor passar som;

Födelsedagspresent – Fyller din kära mor år och du söker efter roliga födelsedagspresenter som kostar runt 300 kronor? Då kommer dessa strumpor göra stor succé!

Julklappstips – Även de minsta julklapparna kommer betyda mycket för mamma. Ja om julklappen är personlig och utvald med fingertoppskänsla så att säga. Just dessa faktorer har ett par unika strumpor med egen bild.

Namnsdagspresent – Glöm inte bort hennes namnsdag utan skicka en humoristisk liten gåva som kommer sprida glädje, dagen till ära.