Present där barnet bygger sagan

För den lilla upptäcktsresanden i ditt liv, finns det knappast en bättre present än ‘Min lilla pusselbok’ serien. Denna charmiga samling av pusselböcker erbjuder inte bara spännande äventyr för små fingrar, utan också en underbar introduktion till pusselns värld.

Varje bok i serien innehåller sex sidor med livfulla, färgglada scener, var och en komplett med 11 robusta pusselbitar. När pusslet är klart, avslöjas en söt och engagerande historia som väntar på att bli upptäckt och berättad. Dessa berättelser spänner från den söta elefantens värld till den orangea björnens spännande äventyr och mullvadens väg till skolan. De är skapade för att inte bara underhålla utan också för att lära ut, introducera första orden och färgerna på ett roligt och interaktivt sätt.

Storleken på varje färdigställd pusselscen är idealisk för små händer, vilket gör dem perfekta för att utveckla finmotorik och färgförståelse. Det är en resa genom fantasi och lärande, där barnet kan utforska, skapa och lära sig genom lek.

Presentguiden ser ‘Min lilla pusselbok’ som mer än bara en bok, det är en kärleksfull introduktion till glädjen i lärandet. Att ge bort en pusselbok till de yngsta familjemedlemmarna är att ge dem ett verktyg för både underhållning och utbildning. Det är ett interaktivt sätt att engagera barnen i berättelser samtidigt som de utvecklar viktiga färdigheter.

Vare sig du väljer en bok eller hela serien, kommer ‘Min lilla pusselbok’ att ge ditt barn timmar av roligt, lärande och kreativitet. Det är en gåva som är både givande och minnesvärd, en som kommer att uppskattas av både barn och föräldrar.

Min lilla pusselbok är bra som;

  • Tips på rolig julklapp till 3 åring – Tänk dig en 3-årings glädje när de river av julklappspapperet och upptäcker ‘Min lilla pusselbok’! Det är som att ge dem en biljett till ett färgsprakande äventyrsland. Varje pussel är en ny upptäckt, en värld full av färger och former som väntar på att bli utforskad. Det blir garanterat årets höjdpunkt när de små detektiverna löser pusslen och dyker in i berättelsernas magiska värld, en perfekt julklapp som kombinerar nöje med nyttiga kunskaper.
  • Billiga gåvor runt 50 kr – Vem säger att en fantastisk gåva måste kosta en förmögenhet? ‘Min lilla pusselbok’ är som att hitta en skatt för en piratpris! För bara runt 50 kr får du en gåva som lovar äventyr på varje sida. Det är den ultimata budgetvänliga skatten som kommer att få små upptäcktsresande att hoppa av glädje. Spänningen av att lösa pusslen och glädjen i de färgglada historierna gör denna bok till en oslagbar deal som varje skattjägare drömmer om!
  • 4 års födelsedagspresent – Föreställ dig en 4-åring som hoppar högt av glädje på sin födelsedag med ‘Min lilla pusselbok’ i händerna. Det är som att ge dem en magisk biljett till ett pusseläventyr! Varje sida av boken är som en hemlig dörr till en värld av färgglada karaktärer och spännande historier. För en 4-åring är denna bok inte bara en present, det är som att ha en egen karneval i bokhyllan – fylld med pussel, mysterier och massor av skoj. Det är en födelsedagsfest som fortsätter långt efter att festligheterna är över.