Skohorn - Lyxiga födelsedagspresenter

Presenter som håller över tid

Ordet skohorn missbrukas ofta, då produkten inte alls av horn utan snarare av plast. Denna present är dock av de lyxigare varianterna och är från helt unika horn. Förutom att skohornen är utmärkta att ta på sig skorna med är de också supersnygga inredningsdetaljer i hallen. Ett bra födelsedagspresent till henne eller honom som fyller jämnt. Överraska 40 åringen med en gåva som kommer hänga med livet ut.

Riktigt skohorn passar bra som;

40 års present man eller kvinna – Ju äldre vi blir desto stelare blir lederna. Nu är kanske inte 40 år någon ålder att tala om, men ett exklusivt skohorn är trots det en fin present som kan hänga med genom hela livet.

Bröllopspresent – Långt ifrån någon klassiska present till bröllopet. Du har dock stora möjligheter att skohornen ska alltid vara i deras ägo och visst är det kul med en fin bröllopspresent hängandes precis innanför dörren?!

Pensionspresent – 65 års present i samband med att personen blir pensionär. Har inte stelheten kommit redan så står det nog inte på innan din present kommer till användning.