Filtarna med armarna fria

Söker du efter en Snug Rug att ge bort i present? Dessa filtar med ärmar är oerhört populära och kommer bli en väldigt uppskattad present! Alla Snug rug filtar har genom åren blivit en kär gåva, inte minst som julklapp. Inte undra på då filtarna passar att ge till vem som helst, vuxna som barn. Att få en filt med ärmar kommer nästan alltid resultera i succé.

Det råder knappast några tvivel om att Snug Rug gör så att mysfaktorn i soffan ökar. Genom att alltid ha sina armar fria för att räcka sig efter godis, frukt eller tv-kontrollen innebär att denna filt med ärmar aldrig behöver vikas undan. Små detaljer som i det stora hela gör tillvaron väldigt bekväm.

Allt eftersom efterfrågan på Snug Rug ökat så har filten tillverkats i allt flera färger. Ett tips är att kolla runt i butikerna presentguiden tipsar om för att se vart den färg du söker finns. Vem kommer du ge bort en Snug Rug filt med ärmar till den här gången?

Filt med ärmar – Butiksguide

Kärt barn har många namn burkar det väl sägas? Snug Rug filt med ärmar har också kallats för filt 2.0. Här nedan ser du vilka butiker vi varmt kan rekommendera för att skaffa din Snug Rug. Frågan blir om du ska använda filten själv eller ge bort som mjuka presenter?

För att hitta bästa priset på Snug Rug just nu är det en god idé att jämföra butikerna och se om filten erbjuds till rea på något ställe. Vart hittar du filten till bäst pris idag?

Till butikens Snug Rug filtar
Till butikens Snug Rug filtar
Till butikens Snug Rug filtar
Till butikens Snug Rug filtar
Till butikens Snug Rug filtar

Fördelar med Snug Rug

Att använda en filt med ärmar medför en rad fördelar. Den största faktorn som designen med ärmar medför är att bäraren av filten kan sträcka sig efter chips, nötter, choklad eller vad än godsakerna kan tänkas vara. För att inte nämna kvällsteet, en personlig favorit! Rörelsefriheten är själva tanken bakom Snug Rug, och en stor bonus.

Att kunna röra sina armar i all ära men det är inte därför du ska ge bort en Snug Rug filt med ärmar. Ge bort filten eftersom det är en present som passar majoriteten av oss. Vem vill inte kunna kurra ner sig under en skön filt så att säga? Se ärmarna som en bonus som gör mysfaktorn ännu lite högre än med många andra filtar.

Den tredje fördelen är priset på filtarna. Ofta ligger priset på Snug Rug mellan 300-400 kronor. Perfekt prisnivå för en present, inte sant? Speciellt till jul då vi köper väldigt många julklappar. Snug Rug är, som vi varit inne på, en extremt populär julklapp! Eftersom det är många julklappar som ska köpas så känns Snug Rug priset ganska perfekt. Du kan även överraska flera i din familj och släkt med dessa filtar med ärmar. Klipp till på en varsin till var och en, men välj olika färg så ni kan hålla reda på vem Snug Rug filten tillhör.

Presentguiden tror att det till en början var mening att en typisk Snug Rug filt var med ärmar. Allt eftersom populariteten ökade så kom det ut en hel del andra Snug Rug, även utan ärmar. Därför gäller det att vara noga med att läsa beskrivningen hos butiken där du tänkt skaffa Snug Rug om filaten har ärmar eller ej.

Eftersom filt med ärmar inte behöver plockas av för att äta godis eller dricka te är den största fördelen som Snug Rug har. Oavsett ärmar eller ej så är majoriteten av filtarna också väldigt sköna. Se ärmarna som en bonus. Någon som lyfter mysfaktorn ännu lite till så att säga. Varför skaffar du en Snug Rug filt med ärmar?

Det är många faktorer till att så många vill ge bort Snug Rug filtar som present. En lagom prisnivå runt 300-400 kronor tillsammans med den mysiga känsla som ärmarna bidrar med är två förklaringar till filtens popularitet. Filtarna med ärmar finns dessutom i många olika färger, vilket gör det lätt att hitta en färg som du tror mottagaren kommer gilla.

Utan tvekan är Snug Rug som allra mest eftertraktad i december. Sökningar på filt med ärmar går upp flera hundra procent eftersom vi är många som gärna ger bort mjuka julklappar som värmer skönt. Som tur är finns det många butiker som sitter på stora lager av filtar med ärmar och du bör kunna hitta en julklapp, även om du är ute sent. Vissa färger kan dock ta slut långt innan jul och därför skulle presentguiden rekommendera att du skaffar Snug Rug redan idag!

Hur många i din familj äger en egen Snug Rug filt? Vill du göra det lätt för dig så är det passande att slå till på en filt med ärmar, till var och en i din familj. Se till att välj olika färger så ni inte blandar ihop filtarna. Åter igen är julafton och julklappar det, i särklass populäraste, tillfället att skaffa presenter till hela familjen.

Snug rug filtar - Mysiga presenter med ärmar

Låt dina vänner upptäcka Snug Rug filtar med ärmar, välj din plattform att dela på.

Uppdaterades 13 maj, 2022