Studentskylt & studentplakat

Beställ personlig studentskylt 2022

Något som verkligen hör hemma på studentdagen är en rolig studentskylt! Att välkomna studenten ut från skolan är för många ett minne för livet. Att äntligen vara klar och få ta emot sin personlig studentskylt är skön känsla. Under maj månad så beställs det studentplakat, som är ett annat ord för studentskylt, som aldrig förr. För att inte riskera att få er beställning försent är det smart att vara ute i god tid.

Välj ett foto från när studenten var liten och låt det fotot pryda skylten. Tillsammans med namn, klass och årtal kommer studentskylten att blir en succé. Kvalitén varierar en del. De allra billigaste studentskyltarna kan vara bra, men riskerar att gå av vid hårt studentfirande. Oavsett vilken kvalité er studentskylt har så är det viktigaste att den finns. Alla som springer ut förtjänar som sagt sin personlig studentskylt!

Rekommenderade butiker – För att beställa studentplakat

Till butikens studentskyltar
Till butikens studentskyltar

Frågor och svar angående studentskyltar

Alla butiker på nätet som säljer studentplakat har olika lång leveranstid. Är du ute i sista veckan så förvissa dig om att er studentskylt kan levereras i tid genom att mejla eller ringa till butiken. Tänk på att tiderna som uppges är vad produkten kan levereras på i normala fall. Veckorna innan studenten är det extremt många som vill skaffa skyltar samtidigt. Det kan innebära att leveranserna drar ut något på tiden. Var ute i god tid så ni slipper oroa er!

Välj ett roligt foto från när studenten var ung. Har ni något foto där ett nuvarande intresse tog fart så kan det vara ett roligt val. Till exempel om killen/tjejen spelar tennis så försök hitta ett foto som har något med sporten att göra. Det viktiga är dock att välja ett foto från unga år.

Alla butiker vi tipsar om på presentguiden skickar kompletta skyltar. Flertalet av dem skickar även med ett regnskydd som kommer skydda studentskylten om det regnar på den aktuella dagen för studenten.

Javisst så fungerar även de billigaste studentskyltarna väldigt bra! Dessa skyltar är dock endast tryckta på ena sidan och kvalitén kan tyckas vara lite ranglig. Är tanken på att studentskylten ska användas en dag och sen slängas så är det smart att välj en billig variant.

Det har länge varit tradition att överraska studenten med en pinsam studentskylt. Den största orsaken till att du skaffar denna studentskylt är att det är ett roligt inslag i studenten. Dagen handlar om glädje och ett nytt kapital av livet tar vid. Unga år och tvingande skola avslutas och det är dags att ta klivet ut i vuxenvärlden. Fotot på plakatet symboliserar att denna era är slut. Pinsamma kort kommer garanterat hjälpa till att hålla stämning på topp under hela dagen!

Uppdaterades 4 april, 2022