Vibrationsplatta

Vibrerande present för effektiv träning

Är du på presentjakt efter en bra vibrationsplatta som kan användas för att ta hemmaträningen till nästa nivå? En mycket bra idé, vibrationsplattor är populära och erkänt effektiva när det kommer till att bränna fett och bygga muskler! Får att hitta den bästa vibrationsplattan så kan vi till stor del kolla på priset. Eftersom utbudet på plattor som vibrerar inte är så värst stor så gäller tesen: Du får vad du betalar för. Med det sagt så är det absolut inte nödvändigt att skaffa den dyraste och absolut bästa vibrationsplattan. Flera billiga varianter fyller helt klart sitt syfte, att bidra till effektiv träning.

Syftet med vibrationsplatta är att musklerna ska dra ihop sig, och sedan slappna av. Det sker genom intensiva vibrationer som innebär att även de minsta av muskler kommer bli tränade. Första gångerna du står på vibrationsplattan kommer garanterat en annorlunda känsla infinna sig i kroppen. Det är många muskler som är svåråtkomliga utan en vibrationsplatta och därmed är dessa muskler kanske otränade sedan tidigare.

Så varför har presentguiden en egen sida om vibrationsplattor då? Därför att dessa vibrationsprodukter är utmärkta presenter! Oavsett om du ska ge dig själv en lyxig present eller ge bort vibrationsplattan så hoppas vi att våra träffsäkra tips nedan kommer vara till stor hjälp.

Vilken vibrationsplatta tycker du är bäst?

Handla vibrationsplatta på nätet

Bästa butik för att skaffa vibrationsplattor online. Pålitliga och bra priser, som just nu är extra fördelaktiga med våran rabattkod!

Vibrationsträning för alla – Förinställda program

Om du tycker det känns otäck med vibrationsplattor så tänk om. Eftersom alla plattor går att ställa in för olika kraftfulla vibrationer så är gåvan något för alla! Förutom intensiteten så syftar de olika programmen till olika slags träning. Några exempel som din vibrationsplatta kan hjälpa till med är fettförbränning eller balansträning. Och vem skulle inte behöva lite bättre balans så säg?

Slutsatsen blir att träning med vibrationsplatta är träningsformer som kan passa bra till både pensionären och atleten. På grund av att så många nya muskler kommer få en rejäl omgång så rekommenderar presentguiden dessa vibrationsplattor starkt. Om det är dags att finslipa formen eller börja träna lite mer seriöst så känns en bra vibrationsplatta som en bra investering!

Därför är vibrationsplattor bra presenter

Vi älskar träningsrelaterade presenter och tycker att gåvor från det segmentet är hur bra som helst. Vibrationsplattor är verkligen inget undantag. Tvärsom är det kanske det bästa du kan ge till den som vill träna hemma! Inklusive till dig själv. Här kommer några punkter till varför du inte ska tveka på att slå till på vibrationsplattan.

  1. Träning mår vi alla bra av och att göra träningen tillgänglig hemma kommer garanterat resultera i flera träningspass. Därför är det en bra idé att ha en egen vibrationsplatta, som alltid kan vara redo för att leverera effektiva vibrationer till hela kroppen.
  2. Det är lätt att klaga på att tiden inte räcker till för att träna så mycket man egentligen skulle vilja. Känner du igen dig? Eller vet du någon som brukar ge detta klassiska skäl till varför inte träningen har kommit igång än? Då går det inte att hitta någon bättre present än den bästa vibrationsplattan!
  3. Små muskler som det är svårt att veta att man har kan vara de som avgör om en skada uppstår, eller kan undvikas. Ju bredare du tränar desto mer komplett stark blir hela kroppen. Vibrationsträning kan vara sista pusselbiten för att kunna känna dig på topp.

Pris på vibrationsplattor

Den mindre positiva aspekten på dessa presenter är priset. Över 10 000 kronor för de bästa vibrationsplattorna ner till cirka 3000 för en billig vibrationsplatta. Det innebär att många tycker träningspresenten är på tok för dyr för att ge bort. Ett stående tips är att gå ihop med flera för att dela på kostnaden. Vibrationsplatta passar att ge till speciella födelsedagar såsom 40, 50, 60 och 70 års födelsedagspresent. Hör med andra vänner, släkt och kollegor om ni ska samla ihop pengar till den lyxigaste födelsedagspresenten som kommer ge bra förutsättningar för att hålla kroppen i topptrim. Det är även så mycket roligare att få dyra produkter som kommer till användning än flera små presenter.

Ta vara på erbjudandet nedan för att köpa vibrationsplatta på rea och med extra rabatt!

Sprid gärna sidan med tips på bra vibrationsplattor för hemmaträning

Uppdaterades 9 april, 2022