Bra födelsedagspresent & julklappar – Utvalda till 1-åring

Är ni på jakt efter en bra 1 års present på nätet? Ni har precis kommit rätt på webben eftersom presentguiden har samlat ihop intressanta presenter till 1 åringar! Vid 1 års ålder vet pojken/flickan inte varför de får presenter så det är mest för att öppna sina första paket. Därför är det smart att ge produkter som familjen har nytta av. En gosig morgonrock i härlig bomullsfrotté eller ett roligt gosedjur är två exempel på presenttips till 1-åring.

Välj personliga tryck för en minnesvärd 1 års present som till exempel mössan. Barnet växer så det knackar så försök hålla nere priset. Kläder kan endast användas i några få månader så förvissa dig om att plaggen passar 1 åringar. För att inte skaffa fel 1 års present så fråga alltid föräldrarna vad de kan tänkas behöva. Som sagt, det är själva presentöppningen som är det roliga.

Ta följande tips som utgångspunkt för att hitta bästa födelsedagspresent 1 åring!

1 års presenttips – Till pojkar & flickor

Nedan presenterar ett 40-tal tips på vilka 1 års presenter som gäller just nu. Scrolla igenom samtliga tips för att maximera chansen att upptäcka vilken 1 års present som kommer gå bäst hem. Om inte det aktuella presenttipset till 1-åringen känns helt hundra så har butikerna mängder av andra träffsäkra presenter.

  • OBS: Se gärna flera tips på bra 1 års presenter & julklappar på nätet. Ladda flera presenttips & julklappstips för att bättra på möjligheten att hitta bästa gåvan till er 1-åring!

Bra butiker – Med 1 års presenter & julklappar online

Om inget av presenttipsen på bra presenter till 1 åring kändes helt klockrent så är nästa steg i presentjakten att besöka några omtyckta butiker. Nedanstående e-handlare har alla ett mycket fint utbud till små pojkar och flickor som är runt 1 år. Klicka in och se vart du kan finna en riktigt fin 1 års present, till bästa möjliga pris.

Mäktigt utbud av babyleksaker från populära varumärken som Fisher-Price, Brio, Kids Concept, Mumin och många flera. Ett givet stop i jakten efter bra 1 års presenter till både pojkar och flickor!

Omtyck e-handel som har en hel del leksaksbilar och tillbehör som är för små barn runt 1 år. Väl värt att kolla in i presentjakten efter bra födelsedagspresenter till 1 åring med andra ord!

1 åringar har ingen koll på vilka presenter som ligger paket den första födelsedagen. Därför är det smart att fokusera på sådant som gör familjen hem till en säkrare plats. Just säkerhet är något som hela denna butik på nätet är mästare på!

Tallrik till bebis - Presenttips & julklappstips nyfödd

Mängder av smarta prylar som behövs när det finns en 1-åring i hemmet. Allt som underlättar för familjen är bra 1 års presenter!

Likt namnet antyder så beställer du alla 1 års presenter från butiken med personifiering i form av brodering, gravering eller foto. Stället är en personlig favoritbutik som presentguiden inte tycker någon ska missa i sin jakt efter den bästa 1 års presenten!

Mängder av broderade presenter som garanterat kommer göra 1 åringen, och de nyblivna föräldrarna, väldigt glada! Filtar, morgonrockar, gosedjur och så mycket annat fint som är klockrent att ge som 1 års födelsedagspresent till både kille och tjej.

Önskar du skaffa personliga 1 års presenter som ska bli ett minne för framtiden? Då kommer ett besök hos denna omtyckta e-handel föra dig närmare en unik gåva att ge till 1 åringen.

Vad ger man i 1 års present?

Att komma på bra presenter till 1 åring är svårt, inget snack om saken! Ibland känns som som 1 åringen redan har allt men visst finns det många minnesvärda prylar att överraska med. Den första födelsedagen är inget som barnet kommer ha minnen ifrån. Din 1 års present kan dock bli ett minne för framtiden. Beroende på vad du väljer det vill säga. Här följer några populära presenter du kan ge till 1-åring.

Kläder som 1 års present

Plagg är förmodligen det allra vanligast att ge på 1 års dagen. Eftersom kläder går åt på löpande band. Tröjan som köptes för 6 månader sen är helt plötsligt alldeles för liten. Kort och gott, kläder är alltid välkomna presenter till 1-åringar. Speciellt om ekonomin i småbarnsfamiljen är ansträngd kan dessa presenter vara extra bra.

Minnesvärd present till 1-åring

Det är lätt att tänka på doppresenter när en present till småbarn ska vara minnesvärd. Leksaker, kläder och annat är ju sådant som används en kort tid för att sedan kasseras. Saker som smyckeskrin eller sparbössa är något som 1-åringen kommer få glädje av lägre fram. Att välj gravyr med datum för 1 års-dagen gör att ingen kan ta minste om att presenten fick just på första födelsedagen. Även fast det finns ont om fysiska pengar i samhället är det viktigt för att barnen ska lära sig hantera pengar. Därför kan en sparbössa vara en väldigt bra 1 års present.

Leksaker till småbarn

Även de minsta leksaker kan lätt bli stora favoriter hos små barn på 1 år. Hade du tänkte att ge leksaker som 1 års present så är det viktigt du tar reda på vilka leksaker som redan finns. En klassisk leksak är Bobby Cars som är bilen som rekommenderas från 1 år. Presenten finns i diverse olika färger och kommer underhålla 1-åringen under flera år framåt. Ett säkert val av leksaks-present till 1-åring alltså!

1 års presenter – För skönare tillvaro

Den första födelsedagen är inte ett speciellt stort ögonblick för bebisen. Vi minns ju exakt ingenting från denna dag! Vad du däremot kan göra är att ge 1 års födelsedagspresent som kommer göra tillvaron lite skönare. Att klippa till på en badbalja eller en morgonrock med brodyr kommer säkert göra så mysfaktorn ökar en hel del. Att ha det mysiga och må som allra bäst kommer dessutom göra 1 åringen så mycket gladare, eller vad tror du?

Gosedjur tycker presentguiden är en bra present till 1-åringar. Att tidigt knyta band till en söt nallebjörn, tiger eller enhörning kommer säkert ge den där extra trösten ibland. Välj gärna gosedjur med namn även fast pojkar och flickor på 1 år inte har koll på det just nu så kommer alla personliga gosedjur med brodyr  säkert att uppskattas mera i framtiden.

Tänk på at många 1 åringar kommer överösas av presenter. Därför kan det vara smart att välja sådana saker som kommer till användning längre fram i tiden. När barnen är små så händer det väldigt mycket varje år. Även om din 1 års present inte kan börja nyttjas på födelsedagen redan så kanske det inte dröjer många månader innan barnet har blivit så pass stor?

Frågor & Svar

Behöver jag slå in 1 års present fint?

Alla presenter är alltid lite roligare att få om de är vackert inslagna. När det handlar om present till 1-åringar så är det föräldrarna som öppnar så det är inte allt för viktigt att lägga ner stor möda på presentpapper och så vidare. Eftersom barnet är så litet så är det inte ovanligt att 1 års presenter inte slås in alls. Har du tid så slå in. Är det tidsbrist så ge presenten rakt utan inslagning.

1 års present för nutid eller för framtiden?

Om du vet någon som 1-åringens familj saknar så är det bästa födelsedagspresenten. Att hitta på den där perfekta produkten som underlättar just nu är alltid tacksamt. Som alla som haft en 1-åring i hemmet vet så kommer alla små ting som hjälper till med det dagliga livet vara guld värd.

Likt vi varit inne på så kan ett gosedjur vara vännen som hänger med i barndomen. Även fast din 1 års present inte uppskattas fullt ut just på första födelsedagen så kommer gosedjuret garanterat skänka mycket glädje i framtiden.

1 års presenter - Födelsedagspresent & julklapp till 1 åringar

Låt flera hitta till presentguiden tips på presenter till 1-åringar.

Uppdaterades 16 december, 2022