1 års present - Presenttips 1 åring pojke & flicka

Födelsedagspresenter till alla 1-åringar

Är ni på jakt efter en bra 1 års present på nätet? Ni har precis kommit rätt på webben eftersom presentguiden har samlat ihop intressanta presenter till 1 åringar! Vid 1 års ålder vet pojken/flickan inte varför de får presenter så det är mest för att öppna sina första paket. Därför är det smart att ge produkter som familjen har nytta av. En gosig morgonrock i härlig bomullsfrotté eller ett roligt gosedjur är två exempel på presenttips till 1-åring.

Välj personliga tryck för en minnesvärd 1 års present som till exempel mössan. Barnet växer så det knackar så försök hålla nere priset. Kläder kan endast användas i några få månader så förvissa dig om att plaggen passar 1 åringar. För att inte skaffa fel 1 års present så fråga alltid föräldrarna vad de kan tänkas behöva. Som sagt, det är själva presentöppningen som är det roliga.

Ta följande tips som utgångspunkt för att hitta bästa födelsedagspresent 1 åring!

Bra butiker – Med 1 års presenter online

Direkt till butikens 1 års presenter
Direkt till butikens 1 års presenter
Direkt till butikens 1 års presenter
Direkt till butikens 1 års presenter
Direkt till butikens 1 års presenter
Direkt till butikens 1 års presenter

Fixa bästa 1 års kalaset – Alla tillbehör som behövs

Fixa allt till 1 års kalaset

Vad ger man i 1 års present?

Att komma på bra presenter till 1 åring är svårt, inget snack om saken! Ibland känns som som 1 åringen redan har allt men visst finns det många minnesvärda prylar att överraska med. Den första födelsedagen är inget som barnet kommer ha minnen ifrån. Din 1 års present kan dock bli ett minne för framtiden. Beroende på vad du väljer det vill säga. Här följer några populära presenter du kan ge till 1-åring.

Kläder som 1 års present

Plagg är förmodligen det allra vanligast att ge på 1 års dagen. Eftersom kläder går åt på löpande band. Tröjan som köptes för 6 månader sen är helt plötsligt alldeles för liten. Kort och gott, kläder är alltid välkomna presenter till 1-åringar. Speciellt om ekonomin i småbarnsfamiljen är ansträngd kan dessa presenter vara extra bra.

Minnesvärd present till 1-åring

Det är lätt att tänka på doppresenter när en present till småbarn ska vara minnesvärd. Leksaker, kläder och annat är ju sådant som används en kort tid för att sedan kasseras. Saker som smyckeskrin eller sparbössa är något som 1-åringen kommer få glädje av lägre fram. Att välj gravyr med datum för 1 års-dagen gör att ingen kan ta minste om att presenten fick just på första födelsedagen. Även fast det finns ont om fysiska pengar i samhället är det viktigt för att barnen ska lära sig hantera pengar. Därför kan en sparbössa vara en väldigt bra 1 års present.

Leksaker till småbarn

Även de minsta leksaker kan lätt bli stora favoriter hos små barn på 1 år. Hade du tänkte att ge leksaker som 1 års present så är det viktigt du tar reda på vilka leksaker som redan finns. En klassisk leksak är Bobby Cars som är bilen som rekommenderas från 1 år. Presenten finns i diverse olika färger och kommer underhålla 1-åringen under flera år framåt. Ett säkert val av leksaks-present till 1-åring alltså!

Låt flera hitta till presentguiden tips på presenter till 1-åringar.

Uppdaterades 17 december, 2021