Massagedynor & massagemadrasser

Masserande presenter som passar alla

Är du på jakt efter den bästa massagedynan att ge som present? Då har du hittat rätt sajt, presentguiden har plockat ut några av nätets bäst i test massagedynor som verkligen levererar! Att kunna slå sig ner och njuta av massage är något alla förtjänar. Därför är det helt rätt att överraska någon du gillar med en bra massagedyna som kan användas i egna hemmet.

Shiatsu massagedyna är produkten som består av roterande massagehuvuden som rör sig i den hastighet som ställs in. På många dynor och massagemadrasser så finns det en rad olika förinställningar för att enkelt kunna komma igång med massagen. Ibland kanske snabb och hårt massage behöver medans andra gånger det räcker med väldigt mjuk och avkopplande hastighet.

OBH Nordica, Beurer och Casada är några märken som har tagit fram sin egna massagedyna. Priserna varierar, men ett ordspråk som stämmer bra in på massagedynor är att vi får vad vi betalar för. Känns gåvan för dyr att ge själv så rekommenderar vi att ni går ihop flera stycken.

Vilken massagedyna tror du kommer bli bäst att ge denna gång?

Massagedyna för rygg – Massagemadrass för helkropp

Är massagemadrass eller massagedyna bäst tro? Fundera över vart massagen behövs någonstans för att ta reda på vilken sorts massagedyna som är mest lämplig att köpa. Mindre massagedynor för ryggen är förmodligen mera praktiska och lätta att använda. Det tar inte många sekunder att koppla in dynan i eluttaget och placera den i kontorsstolen, soffan eller till och med i bilen. Nackdelen med de mindre varianterna är att de endast ger massage på ryggen. En hel massagemadrass, eller massagematta som produkten även kallas, däremot levererar massage över hela kroppen, men den massageapparaten kräver mera plats. Det är även svårt att utföra andra sysslor under massagen när du ligger på massagemadrassen. Till skillnad mot exempelvis om massagedynan placeras i kontorsstolen så jobb kan utföras samtidigt som ryggen för sig en knådning.

Fråga personen som ska få massageapparaten som present vilken sorts massage som gillas. Även fast du ger ledtrådar så är det svårt att förutse att det är just massagedyna som kommer ligga i paketet.

Massageapparater med värme

Nu för tiden så består de flesta apparater för självmassage inom kategorin massagemadrasser & massagedynor av infraröd värme. Värmefunktionen går att sätta på eller stänga av med ett knapptryck och värmen kommer omgående. Inga långa väntetider för att värmen ska kicka in med andra ord.

Är det massagemadrass med värme som står på önskelistan? Då kan du välja i princip vilken madrass som helst då alla vi sett har värme som valmöjlighet. Läs dock butikens beskrivning noga eftersom det alltid är bäst att förvissa sig om det verkligen är värme i massagemadrassen!

Att kunna njuta av massage med värme är såklart extra skönt efter en kall dag utomhus. Därför är denna sortens massageprodukter oerhört omtyckta att både ge och få som julklapp! När det vankas jul så skjuter efterfrågan på massagedynor & massagemadrasser i höjden så ett tips är att det är smart att vara ute i god tid då många av de bästa modellerna riskerar att sälja slut snabbt.

Massagematta – Lätt att använda

Det fina med helkropps massagematta med värme är att mattan går att avvända både på golvet och i soffan. När det vankas filmkväll och mys så vill vi väl inte ligga på golvet? Då är det perfekt att använda sin massagematta framför tv:n och kombinera massage med en spännande film. Många av massageapparaterna går utmärkt att använda när andra sysslor utförs. Allt från att skriva på datorn till att koppla av med sin partner i vardagsrummet.

Att alltid ha nära till massage är något de flesta skulle bli väldigt glada åt. Väljer du en bra massagematta eller någon annan sorts massagedyna? Ta en rejäl funderare vad du tror personen skulle uppskatta mest av allt innan ett beslut fattas.

Guida dina vänner till bra massagedynor att ge i present genom att dela sidan

Uppdaterades 9 april, 2022