Roligare & godare advent 2023

Det är svårt att ha missat hur populärt adventskalendrar har blivit sista åren. Om kalendrar förr var något för barnen så är det nästan tvärsom idag. Utbudet med adventskalender för vuxna är enormt! Bland innehållen kan vi upptäcka lakrits, smink, choklad, te och oerhört mycket annat. De mest klassiska varianterna är fortfarande chokladkalendrar, men det finns som sagt en bred konkurrens från övriga adventskalendrar.

adventskalender 2023

Vi tycker det är en utmärkt present att ge bort till alla de som gjort sig förtjänt av en tidig julklapp! Du kan även ge kalendern som en spontan adventspresent. Överraska föräldrar, vänner och älsklingen med varsin kalender som kommer bringa värme hela advent lång.

Önskas flera tips på adventskalendrar? Då är sajten adventskalendern.se den bästa på att tipsa på jul- och adventskalendrar som går att finna på nätet för 2021.

Fixa adventskalendrarna i tid

Det bästa tips vi kan ge när det handlar om adventskalendrar är att skaffa de tilltänkta exemplaren i god tid. Varje år så överraskas vi att många populära varianter säljer slut, redan i oktober. Eftersom tillverkarna endast producerar ett visst antal är det ingen som kan säga hur länge lagret räcker. När en adventskalender är slut så kommer det inte flera så att säga. För dig som är ute tidigt är det ofta inga problem att hitta rätt adventskalender. Är ni på kalenderjakt närmare första advent så kommer valmöjligheterna vara mer begränsade.

Adventskalender är extra passande som;

Fars dag present – Dagen ligger helt perfekt för att välja ut en kalender till pappa. Fundera om han skulle vilja ha en lakritskalender, tekalender, kaffekalender eller någon annan sort.

Presenttips flickvän/pojkvän – Som vi var inne på ovan så behövs ingen speciellt dag utan första advent är tillfälle nog. Erotiska adventskalendrar är kanske de populärast när det handlar om kalender till partner.

Present till mamma & pappa – Juletider är omtänksamhetens tid på året och allt börjar med att ge dina föräldrar varsin adventskalender. Går givetvis bra att skicka direkt till mottagaren om du inte har möjlighet att träffa dom i samband med första december.